Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Príjemné letné ochladenie: erotika v aute!

Autor článku: redakcia Zerex.sk 03.07.2015 00:00 Príjemné letné ochladenie: erotika v aute!

K letu bezpochyby patrí aj cestovanie a letné dovolenky. Je to podmienené teplejším a slnečným počasím, ktoré nás láka svojimi úkazmi oveľa viac, ako v inom ročnom období. V lete strávime viac času aj v autách, pretože sa presúvame na svoju vysnívanú dovolenkovú destináciu. Balíme batožiny, berieme si základné nielen hygienické potreby, mapy, navigácie a ... . Nezabudnite si do svojej batožiny pribaliť aj zoznam nasledovných erotických polôh, pomocou ktorých prežijete príjemné a nezabudnuteľné zážitky, možno ešte skôr ako dorazíte do svojej vysnívanej dovolenkovej destinácie. Nech sa páči, prinášame príjemné letné erotické ochladenie.

Tip na letné ochladenie: erotika v aute

Hľadáte to pravé korenisté znamenie? Našli sme ho za vás. Skúste niektorú z polôh vo vašom aute a príjemne sa osviežte v tomto letnom čase. Aj keď sex je dobrý v každom ročnom období, v priebehu leta má predsa iný nádych a pokojne si ho môžete dopriať pomerne často aj na iných miestach ako iba v posteli vo vašej spálni. Napríklad na prekrásnom mieste s unikátnym výhľadom na okolitú prírodu. Zažijete toto niekedy inokedy, ak nie pri erotike v aute? Poteší sa aj vaša erekcia, nakoľko s autom si môžete dopriať ďalšie číslo, ďalšiu polohu na inom mieste a za pomerne krátky čas. Hmm, tak čo ideme na to?

Ako jazdec, či jazdkyňa

Začnime teda polohou, ktorú možno označiť ako polohu jazdec, jazdkyňa. Je priam stvorená pre intímne radovánky v aute. Vy ako partner sa posadíte na zadné sedadlo vášho tátoša. Partnerka si na vás vysadne, najlepšie bez spodnej bielizni a v sukni, aby mala čo najmenej práce so svojím oblečením. Ak by ste sa obávali okolitých „sliedičov“, nič to veď ste iba zamilovaná dvojica, ktorá len tak sedí na sebe a kochá sa krásou blízkeho okolia. Intímne partie sú schované samotnou sukňou, takže žiadny strach.

A záporná stránka? Pokiaľ nemáte erektilnú dysfunkciu alebo iné problémy s erekciou, nenašli sme žiadnu. Stačí si iba užívať obojstrannú blízkosť a vzájomné náruživé prepojenie svojich tiel.

Na psíčka

V podstate žiadne obmedzenie vám nehrozí ani pri tejto polohe pochádzajúcej z dielne bájnej kamasútry. V dnešnom modernom erotickom svete sa stretávame s iným označením tejto polohy - najčastejšie ako „Car doggy style“. Celkom ľahká, očarujúca a pôvabná poloha do auta. Možno povedať, že o čosi viac, ako keď si ju užívate  doma v spálni a na posteli.

Partnerka zaujme polohu na štyroch a najlepšie na zadnom sedadle, kde je viac miesta. Následne svoje zadoček vypúli smerom dozadu, na vás. Ujmite sa jej hneď odzadu počas toho, ako stojíte v otvorených dverách svojho auta. Pekne od zadočka jednoduchšie preniknete do jej tela. A pritom ste krytí otvorenými dverami. Veľmi praktické a účinné pre oboch partnerov.

Navyše pokiaľ ste si našli skutočne odľahlé miesto s dokonalou panorámou, nie je nič nádhernejšie. Účinná poloha nielen na rýchly sex, ale aj na dlhodobejšie radovánky v aute. Patrične to využite aj vy pri najbližšej prestávke počas vašej trasy alebo len tak vyrazte na odľahlé a prekrásne miesto vo vašom bydlisku.

Nezabudnite na kapotu auta

Už ste o tom snívali dlhú dobu? Videli ste veľa erotických filmov, kde sa milenci oddávajú sami sebe priamo na rozpálenej kapote auta? Nastal ten čas, kedy aj vy môžete skúsiť to, po čom tak veľmi túžite. Prežite svoj sen naživo. Leto vám dáva takúto príležitosť. Ste tak blízko splniť si svoj sen, tak si ho splňte konečne.

Ak ste teda vyrazili na aute, patrične to využite. Sex vo vnútri auta nemusí byť vhodný pre každého. Ak túžite po sexe vonku, na niektorej časti auta, tak nič lepšie ako kapota nie je. Ďalšie podrobnosti už nemusíme rozpisovať. Ostatné je už len na vás. Užívajte si jednak krásu slnečných lúčov, okolitej krajiny a vlastné prepojenie tiel úplne inak, na čo ste boli zvyknutí doposiaľ. Myslíte si, že vás zohreje ešte niečo viac, ako táto poloha?

Misionár s iným nádychom

Ak je sex na kapote už veľmi veľa a zdá sa vám to až príliš výstredné, vsaďte na klasiku - napríklad práve polohu na misionára. Ale predsa s iným nádychom, veď predsa ste v aute. Stačí sklopiť predné sedadlá a to úplne, ako sa len dá. Partnerka si následne ľahne a zodvihne nohy hore tak, aby ste ako partner mal voľný prístup k nej a do nej. Potom pristúpte k partnerke a v tej správne chvíli do nej vniknite svojím penisom. Je to poloha, ktorá zabezpečí obom dokonalé precítenie a rýchle vyvrcholenie. Nebojte sa, skutočne si užijete aj túto polohu a čo je najlepšie, oveľa intenzívnejšie ako doma, to nám môžete veriť.

Ešte stále máte málo? Nič to, celý rad ďalších inšpirácií aj na erotické polohy prinášame tu, v našom neustále sa rozširujúcom magazíne o erotike, sexe a nespútanej vášni.

FOTO: dreamstime



vzrušenie erekcia milovanie sex erotika vášeň
Magazín arrow
Magazín arrow