Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Prehrievajú sa vám nohavice? V budúcnosti môžete mať problémy s erekciou.

Autor článku: redakcia Zerex.sk 28.08.2015 00:00 Prehrievajú sa vám nohavice? V budúcnosti môžete mať problémy s erekciou.

Dnes ešte stále mnoho z vás verí v rámci sexu mnohým veciam, ktoré však nemusia byť založené na pravde. Myslíte si, že viete o sexe skutočne všetko? Uvažovali ste dakedy nad tým, koľko skutočností vám pri intímnom styku prekáža? Je možné, že aj áno, avšak viete, čo z toho je absurdita a hlúposť? Práve „tieto drobnosti“ vedia narobiť aj vám pomerne dosť nepríjemností práve v tom najnevhodnejšom čase. Pozrime sa viac na to, ako to teda v skutočnosti je.

Mýtus o informatikoch: žiarenie môže mať vplyv na erekciu a potenciu

Mýtus alebo realita? Aj keď pracujete dlho pri počítači, zohrievate svoju pýchu v nohaviciach pri dlhšom vysedávaní na kancelárskej stoličke, nemusí to hneď znamenať vyššie riziko pre váš penis a vaše spermie. Veď prečo by aj malo. Je pravdou, že spermie vyššiu teplotu neobľubujú, ale do dnešného dňa nebolo stále odborne a vedecky dokázané, že by práve žiarenie z počítačov malo vplyv na mužskú erekciu a celkovo potenciu. Rovnako sa nepotvrdil ani účinok na zlepšenie erekcie, či jej náhle zhoršenie.

Pravdou však zostáva, že elektromagnetický smog tu máme a toto žiarenie môže vplývať na vývoj spermií. Ale týka sa to známeho röntgenového žiarenia, s ktorým muž dochádza do styku pri vyšetrení alebo pri svojej práci s takýmto zariadením. Každý z mužov by si mal dávať pozor na ochranu svojich semenníkov pri röntgenovom vyšetrení u doktora alebo ak pracuje s takýmto zariadením, ktoré vyžaruje röntgenové žiarenie.

Taktiež aj keď pracujete ako vojak z povolania s mikrovlnným žiarením a radarmi, môžete byť v ohrození oveľa viac. Dnešní informatici alebo iní odborníci pracujúci s počítačmi, či inými informačno-komunikačnými médiami, môžete zostať pokojní a mýtus o žiarení z počítačov vypustite z hlavy a spustite si tak dokonalú erekciu. Veľmi rýchlo si tak začnete užívať sex naplno už aj s kvalitnou erekciou!

Tipy na zlepšenie erekcie:

Ak pracujete veľa pri počítači, môžeme vám len poradiť, vhodnou prevenciou na zlepšenie erekcie je pravidelný oddych a prestávky počas dlhšej práci pri počítači. Stačí sa na pár minút prejsť po miestnosti, či po čerstvom vzduchu. Môžete si aj zacvičiť jednoduché cviky na prekrvenie všetkých orgánov v tele. Len takto dosiahnete lepšie prúdenie krvi celým vaším telom, či mozgom až do penisu, či prstov na nohách.

Sporný je aj vplyv telefónov na erekciu a potenciu. Jediné, čo sa v tomto smere odporúča – nenoste mobil vo vrecku v blízkosti vášho penisu, pretože pri tomto zvyku sa môže ľahko preukázať zhoršenie funkcií penisu.

Mýtus o motorkároch v kožených nohaviciach: semenníky nedýchajú, paria sa a to má vplyv na erekciu a potenciu

Premýšľali ste aj nad tým, čo sa deje počas jazdy na motorke v kožených nohaviciach? Je skutočne pravda, že semenníky muža nedýchajú, paria sa a bude to mať za následok zhoršenie erekcie a potencie?

Obľubujete rýchlu jazdu, vietor vo vlasoch, ktorú dosiahnete jazdou na motorke? K tomu si často obliekate kožené nohavice? Už ste sa niekedy zamýšľali nad tým, že ako sa musí cítiť váš penis v týchto úzkych nohaviciach? Bude mu prekážať málo priestoru, vzduchu, chladu a výhľadu? Viete o tom, tak prečo mu to robíte?

Toto je iba jeden uhol pohľadu. Iní muži hovoria a tvrdia, že v kožených nohaviciach práve pociťujú viac chladu a lepší pocit pre svoj penis, ako v ktorýchkoľvek iných nohaviciach. Jednoznačne odmietajú takéto mýty o prehrievaní, parení a podobne. Je potrebné písať ešte niečo viac?

Všetko je o chuti a chcení, taktiež o možnostiach a trendoch. Neexistujú žiadne štúdie, ktoré by potvrdzovali, že kožené nohavice by vážne ohrozovali mužský penis a jeho funkcie, vrátane erekcie. Tak ako pri iných veciach, aj v tomto smere existujú muži, ktorí majú radšej svoj penis vo voľnejších nohaviciach, napríklad z bavlny. No sú takí, ktorí nedajú dopustiť na kožu. Sto ľudí, sto chutí a platí to aj v tomto prípade.

Tipy na zlepšenie erekcie:

Vhodnou prevenciou v tomto smere na zlepšenie erekcie môže byť voľnejšie oblečenie počas voľna, či v čase oddychu. Alebo vyrazte von z času na čas tak, ako vás pán Boh stvoril a budete sa cítiť najlepšie. Toto je najlepšia prevencia a nič s tým nepokazíte, práve naopak. Len si dajte pozor na zvedavých susedov, či okoloidúcich, aby nezazreli práve to, čo by nemali.

V tomto smere bude asi najlepším riešením prihlásiť sa do klubu nudistov, medzi ktorými je a stále bude normálne prísť, chodiť a odísť naostro. Tak veľa šťastia na ceste za novým dobrodružstvom, ktoré vám môže priniesť nové impulzy jednak pre váš penis, ako aj vašu erekciu.

zdravá erekcia



o mužoch erekcia zdravie
Magazín arrow
Magazín arrow