Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Nezaradené

Vďaka týmto trikom predĺžite jeho výdrž. Zažite vrchol obaja

Autor článku: redakcia Zerex.sk 19.09.2018 00:00 Vďaka týmto trikom predĺžite jeho výdrž. Zažite vrchol obaja

Dosiahnutie orgazmu je jednou z potrieb, ktorej páry venujú pozornosť vo svojom intímnom živote. Ženský orgazmus je predmetom neustáleho záujmu vedcov, pretože je na rozdiel od mužského zložitejší a nie každá žena ho dokáže zažiť. Problém býva často aj v tom, že muž býva “hotový” oveľa skôr, ako sa k nemu vôbec dopracuje. Trápi aj vášho partnera predčasná ejakulácia?  

Existujú však finty, ktoré ženám pomôžu naladiť sa na správnu vlnu rýchlejšie a naopak, pomôžu mužovi vydržať o trochu viac. Máte odhodlanie vyskúšať ich?

Priemerný čas dosiahnutia orgazmu

Kým u mužov sa bavíme o tom, že na sex sú pripravení okamžite a vrchol vedia docieliť od 3 do 5 minút, ženy potrebujú oveľa viac času. Priemerný čas, za ktorý žena vyvrcholí, sa pohybuje na hranici okolo štrnástich minút. Ak má ešte muž problémy s predčasnou ejakuláciou, jeho partnerka sa k orgazmu nemá kedy dostať. Preto by treba jeho čas predĺžiť, aby sa mohol viac času venovať jej.

Základ je partner, ktorý tejto matematike rozumie

Ak mužovi záleží na tom, aby bola partnerka uspokojená a mala rovnaký pôžitok zo sexu ako on, mal by rozumieť tomu, prečo sa má viac času venovať jej vrcholu. Výhovorka, že nie každá žena je predsa schopná orgazmu, neobstojí. A prečo? Štatistiky hovoria, že väčšina ženských “sólo akcií” alebo inak - pokusov o sebaukojenie, je úspešná. Takže schopné orgazmu sú. Kedy sa šance zvýšia?

Povzbudené ženské libido

Na tento účel je možné využiť rôzne afrodiziaká. Rôzne potraviny majú totiž silu rozprúdiť krv a povzbudiť zmysly. Či už sa jedná o bylinky (Kotvičník zemný, Maca peruánska, Ženšen), čokoládu alebo prírodné afrodiziaká na podporu sexuálnej žiadostivosti a výkonnosti vo forme tabletiek. Pozitívny efekt je možné dosiahnuť vtedy, keď zistíte, čo funguje najlepšie.

Dlhšia pozornosť venovaná partnerke

Orálna stimulácia, hľadanie a dráždenie bodu G, použitie hračiek a pomôcok, alebo objavovanie nových erotogénnych zón - aj to sú spôsoby, ako sa muž môže “zamestnať”. Žena pritom získa čas na rozohriatie, preto by stimulácia mala istý čas prebiehať jednostranne. Keď bude pripravená, muž dokáže naskočit do rozbehnutého vlaku jednoduchšie. Stimulácia u neho trvá oveľa kratšie.

Oddialenie mužského vrcholu

Každý tretí muž sa v priebehu svojho života stretol s problémom, kedy ejakuloval skôr, ako chcel. Tento problém sa netýka len mladých a neskúsených mužov, dôvodov na predčasnú ejakuláciu môže byť oveľa viac:

  • nový vzťah a strach, či dokáže uspokojiť partnerku
  • stresové faktory
  • životný štýl (poznačený cigaretami, alkoholom, nadváhou, či obezitou)
  • depresia
  • problémy vo vzťahu
  • zdravotné problémy s prostatou, ale aj štítnou žľazou
  • a mnoho ďalších

Odpoveďou na tento problém môže byť:

1) tréning - je dôležité, aby sa muž nevyhýbal sexu kvôli strachu z predčasného vyvrcholenia. Práve naopak. Mal by sa mu venovať 2 - 3x týždenne.

2) tabletky na oddialenie vyvrcholenia - výživový doplnok Zerex Extralong prispieva k predĺženiu času vyvrcholenia vďaka svojmu obsahu prírodných afrodiziák. Prispieva k duševnej pohode a pomáha zbaviť sa strachu z príliš včasného vrcholu.

3) komunikácia s partnerkou - problém netreba skrývať, ale hovoriť o ňom. Chápavá partnerka pomôže s “pravidelným tréningom” a muž jej na oplátku môže ponúknuť rôzne techniky, ktorými docieli jej lepšiu prípravu na vlastný vrchol.

4) cvičenia na spevnenie panvového dna - niektorým mužom pomáhajú cviky na spevnenie panvového dna, známe aj ako Kegelove cviky, pôvodne vyvinuté na celkom iný účel. Vďaka nim môže muž docieliť lepší prietok krvi v penise, a tiež lepšie ovládanie sa. To má za následok aj vyššiu výdrž pri pohlavnom styku.

Odmenou za to, že venujete svoju snahu nájdeniu tej pravej techniky na oddialenie mužského a urýchlenie ženského orgazmu, bude obojstranná spokojnosť v sexuálnej oblasti. Nesmierne dôležitá súčasť úspešného partnerského vzťahu.

Mohlo by vás zaujímať:ejaku



potencia erekcia libido
Magazín arrow
Magazín arrow