Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Predĺžiť pohlavný styk môžete aj striedaním polôh. Ako na to?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 17.10.2017 00:00 Predĺžiť pohlavný styk

Určite už máte čo-to napočúvané alebo načítané o „zaručených tipoch“ na predĺženie pohlavného styku. Nie každý takýto tip je však účinný a príjemný pre obe pohlavia. Prinášame vám rady, ako si vylepšiť a predĺžiť milovanie tak, aby ste z toho mali pôžitok vy aj vaša partnerka.

Dlhšia výdrž v posteli – čo nerobiť

Jedným z mýtov, ktorý sa stále šíri medzi mužmi, ktorí túžia po dlhšej výdrži je, že by muž mal počas milovania myslieť na niečo asexuálne, azda i nudné. Myšlienky na excelovskú tabuľku v práci alebo vybrané slová po „b“ môže spočiatku vyzerať ako jednoduchý a pohodlný spôsob, ako vydržať dlhšie. Pravdou je však aj to, že táto technika vás oberie o radosť zo sexu. Medvediu službu vie urobiť aj prehnané masturbovanie pred plánovaným pohlavným stykom či použitie znecitlivujúcich gélov na penis.

Predĺženie doby pohlavného styku zmenou polôh – pomôže tantra

Ak hľadáte inšpiráciu pre maximalizovanie pôžitku a čo najdlhšie „naťahovania“ milovania, rozhodne by ste mali siahnuť po knihách o tantre. Práve toto staré učenie totiž naplno využíva skryté rezervy organizmu. Tantrický sex môže trvať hodiny a viesť k intenzívnym, celotelovým orgazmom, na ktoré tak ľahko nezabudnete vy ani vaša polovička.

Aké polohy zvoliť?

Pre inšpiráciu si môžete prečítať bližší popis obľúbených sexálnych polôh z Kámasútry. Nedá sa jednoznačne povedať, ktoré polohy sú ideálne na predĺženie doby pohlavného styku. V hre sú totiž mnohé faktory: vaše a partnerkine najcitlivejšie erotogénne zóny, úroveň vášho vzrušenia, obľúbenosť polohy, rýchlosť a tempo milovania. Ak túžite po dlhom milovaní a intenzívnom spoločnom vyvrcholení, odporúčame vám, zamerať sa najmä na polohy, ktoré umožňujú očný kontakt. Tieto sexuálne polohy zväčšujú pocit intimity. Okrem toho ľahšie odsledujete, ako sa vašej polovičke darí, priblížiť k vytúženému cieľu. Nakoľko pre ženy býva spravidla komplikovanejšie, prepracovať sa k orgazmu, odporúčame vám najmä polohu „žena hore“, ktorá jej umožňuje väčšiu kontrolu a zároveň nebráni očnému kontaktu, na rozdiel od rovnako populárnej polohy „69“. Extra tip: Ak si chcete dopriať v spálni ešte viac času na intímne zbližovanie, vyskúšajte tradičné afrodiziaká z prírody. Bylinky ako Kotvičník zemný, Maca peruánska či Ženšen pravý podporujú prekrvenie tela muža a stimulujú libido. Získate ich napríklad vo forme voľne dostupného doplnku výživy Zerex Extralong. O účinnosti tabletiek svedčia mnohé referencie a ohlasy od spokojných užívateľov.



sexuálne polohy predčasná ejakulácia predĺženie sexu ako predĺžiť sex
Magazín arrow
Magazín arrow