Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Prečo niektorí muži majú ženy, ktoré len chcú a niektorí nie

11.10.2016 00:00 Prečo niektorí muži majú ženy, ktoré len chcú a niektorí nie

Na svete existujú tri druhy mužov: Alfa, Beta (alebo aj nice guy=milý chalan) a hajzli. Ktorý z nich si ty a čo z toho pre teba vyplýva?

Beta – nice guy

Odmalička mi mama hovorila, že ak chcem mať ženu, musím ju zahŕňať darmi, stále jej nosiť kvety a brať ju niekam na jedlo. A budem sa musieť veľmi dobre učiť, aby som si našiel dobrú prácu a mohol si toto všetko dovoliť! A aj som to tak robil a baby aj vždy hovorili ako si cenili, že som taký milý a dobrý chalan, ale jediné čo som vtedy dostal bolo maximálne objatie a pusa na líce. Štvalo ma to. Tak som začal sledovať, čo robia muži, ktorí ženy mali, ktorí ich nemali (moja partia) a ktorí mali občas úspech.

Sú určité spôsoby, podľa ktorých si ženy vyberajú tieto skupiny mužov. Úplne dole sú milí chalani, ktorých stretneš v okolí úplne najviac. Keď už konečne vytiahnu svoju vysnívanú kamarátku na rande (na čo väčšina aj tak nemá gule), tak k nej prídu s kyticou, zoberú ju do najdrahšej reštaurácie, dajú si ultra drahé víno, zatiaľ čo počúvajú jej problémy s kamarátkami v škole alebo dokonca o iných chalanoch a minú za večer s ňou polovicu výplaty. A čo za to dostanú? Nič! Žiadny bozk, žiadne pozvanie dovnútra. Ženy sa na takýchto chalanov pozerajú ako na manipulovateľné bábky, ktorým ide len o jedno. Nie sú hlúpe a vedia, prečo všetky tie darčeky sú.

Milí chalani doslova prosia o sex a o spoločnosť so ženou. Prosia o jej uznanie, chcú sa jej zapáčiť tým, akí sú inteligentní, čo v konečnom dôsledku zničí úplne všetku príťažlivosť, lebo žena si myslí, že sú zúfalí a nízko spoločensky postavení. To je úplná samovražda. Žena sa prestane s nimi stretávať alebo ich zaradí do oblasti kamarátov (friendzone). Samozrejme nemáš sa chovať ako idiot, keď si s ňou, ale skôr, ako niečo povieš, spýtaj sa sám seba: „Je to niečo, čo by naozaj niekoho zaujímalo, alebo je to len zbytočný blábol, ktorý hovorí blbý profesor zo strednej?“ Beta chalani ženskú nudia a nevyvolávajú v ženách žiadne emócie (žiadne trasenie kolien alebo motýliky v bruchu, ako to rady ženy hovoria). S takými ženy nikdy sex mať nebudú a ani vzťah. Možno o 10 rokov, keď už ich nabúcha nejaký hajzel a potrebujú poslušného muža, ktorý nosí pravidelne výplatu.

Hajzel

Určite si vo svojom okolí už niekedy zbadal chalana, ktorý sa chová neúctivo, je debil a chodí s babou, ktorá sa s ním trápi, ale napriek tomu sa s ním nerozíde. Ženy totiž rady niečo riešia a keby nebolo hajzlov, nemali by čo riešiť. Hajzli nie sú nudní ako beta samci, pretože v nich vyvolávajú emócie – negatívne. Je to stále rozdiel a vždy lepšie, ako keď beta samec nevyvolá žiadne emócie. Baby, ktoré sú s hajzlami, sú nesebavedomé, s psychickými a emocionálnymi problémami a podobným vecami. Aj keď si hajzli zapichajú a majú aj aký taký vzťah, dobrý a ideálny chlap pre ženy nebude chcieť strácať čas so ženami ako to robí hajzel. Preto je tu zlatá stredná cesta

Alfa samec

Videl si niekedy dokument o levoch? Ak nie, pozri si to a uvidíš, ako to je s alfa samcami. Funguje to podobne u zvierat ako u nás. Veď aj my sme v podstate zvieratá, len zapierame viaceré pudy vďaka morálke a spoločnosti. Alfa samec však vie prebudiť v žene jej prirodzený pud a to je (doslova povedané) spáriť sa s najhodnotnejším samcom v okolí.

Alfa samci sú vodcovia, ľudia k nim vzhliadajú, muži chcú byť ako oni, ženy ich chcú mať po svojom boku. Na rozdiel od beta samca, ženy sa snažia hľadať u alfa samca uznanie a chcú sa mu zapáčiť. Alfu veľmi ľahko rozpoznáte v spoločnosti. Má sebavedomú reč tela, žiarivý úsmev, ide z neho energia charizma. Je ten, kto vedie konverzáciuzabáva spoločnosť (najmä ženskú) a v niečom je najlepší. Je jedno v čom (zdravá výživa, nehnuteľnosti, klavír, autá…), ale pokiaľ to vie dobre a zaujímavo povedať, upúta to pozornosť okolia a zvýši mu to sociálny status.

Chlap, ktorý je v niečom najlepší sa automaticky stáva alfa samcom a má ženy a spoločnosť. Preto som v predošlom článku písal, aké je dôležité nájsť si užitočný koníček. Pravda je, že aj ja som bol beta a vďaka poctivému tréningu, viere v seba a odhodlania, som sa stal alfa samcom. Reč tela, zaujímavé hobby, komunikačné zručnosti, správne staranie sa o svoj vzhľad a rôzne triky od naučených rutín až po NLP. To všetko sa dá využiť vo svoj prospech a ja v ďalších článkoch priblížim ako.

Nie si si istý, či môžeš za ňou prísť a osloviť ju? Odhaľ 10 tajných signálov, ktoré ti žena vysiela zakaždým, keď sa chce s tebou zoznámiť (no čaká, že ty spravíš ten prvý krok) Klikni SEM a stiahni si tento dokument ZDARMA. Tento článok ti priniesol populárny slovenský blog akozbalit.sk     Rýchle vyvrcholenie



láska vzťahy
Magazín arrow
Magazín arrow