Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

(Z)dravo Podcast

Prečo je kapsulový šatník zdravou voľbou? | Podcast

Autor článku: redakcia Zerex.sk 10.06.2021 00:00 preco-je-kapsulovy-satnik-zdravou-volbou-podcast

Ako táto téma súvisí so zdravím? Každodenné dlhé meditovanie pred skriňou nám kradne energiu a čas. Poďte si prečítať viac o výhodách kapsulového šatníka.

 

Ušetrite drahocenný čas, ktorý môžete využiť na ranný beh, pilates, meditáciu, dlhší spánok či prípravu zdravých raňajok. Inak povedané: zjednodušte si svoj život! Andrea Ziegler, módna stylistka, vám dnes poradí, ako si vytvoriť jednoduchý, ľahko kombinovateľný šatník a získať tak rannú pohodu, čas navyše a nezaťažovať si myseľ zbytočnosťami.

Čo nesmie chýbať v žiadnej skrini?

Kapsulový šatník vlastne znamená to, že si vytvoríte kombinácie kúskov oblečenia, ktoré navzájom ladia - a zároveň pristanú vašej postave. Takto sa budete môcť spoľahnúť na metódu “vytiahnem zo skrine a idem”. Samozrejme, v každom kapsulovom šatníku by malo byť prítomných zopár jednoduchých vecí. V ženskom napríklad malé čierne šaty, v mužskom zase presne padnúci oblek. V podcaste si vypočujete o ďalších kúskoch, ktoré tvoria kostru ľahko vyskladaného šatníka.

Triedim, triediš, triedime

Tvorbe jednoduchých kombinácií oblečenia bude predchádzať nepríjemný proces, a to triedenie. Totižto budete potrebovať rozdeliť veci na tie, ktoré sú použiteľné, a na tie, ktoré vyzerajú lepšie vo vašich predstavách ako v realite. Až následne príde čas na zaobstaranie si nových kúskov. Ale pozor! Donekonečna nakupovať nové veci je ekonomicky a aj priestorovo nevýhodné. Preto vám stylistka prezradí šikovný trik, aby váš šatník po čase nepukal vo švíkoch. 

 

Nebudeme už ďalej chodiť okolo horúcej kaše. Vypočujte si epizódu hneď teraz, napríklad aj pri upratovaní oblečenia. Prajeme príjemné počúvanie!

Túto epizódu podcastu (Z)dravo nájdete aj na:



Magazín arrow
Magazín arrow