Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Striptíz vo vašom podaní. Tipy, ako ju pobavíte a získate zároveň.

Autor článku: redakcia Zerex.sk 08.01.2015 00:00 Striptíz v mužskom podaní. Tipy, ako ju pobavíte a získate zároveň.

Nastal ten pravý čas, kedy by ste už chceli svoju partnerku prekvapiť práve striptízom? V tomto momente sa naskytuje otázka, či vôbec ovládate základné pravidlá správneho striptízu, aby sa jej páčil a zároveň vám ho aj uverila a bola z neho ešte istý čas očarená. Až natoľko, že ho bude chcieť vidieť vo vašom podaní znova. Naučte sa robiť striptíz tak, aby dostala husiu kožu zakaždým, keď vyzlečiete všetko svoje oblečenie a budete krúžiť bokmi.

Striptíz v mužskom podaní - vsaďte na vhodné prostredie

Nie je to iba o zatiahnutých závesoch, či zapálených sviečkach. Je to trochu málo pre pravý striptíz. Musíte si uvedomiť a pochopiť, že striptíz je náročnejšia aktivita, ktorá si vyžaduje aj dostatočnú prípravu na samotnú realizáciu. Nepripravenosť v malej miere je prípustná, ale vždy sa usilujte dbať na maličkosti a drobnosti. Miestnosť by mala byť pohodlná a milá na pohľad, rovnako aby dráždila vaše zmysly a podporovala vášeň, rozkoš.

Poďte na to

Následne zapáľte sviečky v miestnosti, zatiahnite žalúzie alebo závesy a zároveň aj znížte osvetlenie. Potom pustite pesničku, respektíve celé CD práve s tou hudbou, na ktorú chcete predviesť svojej milovanej striptíz. Žáner a výber vhodnej piesne (piesní) je individuálny. Rozhodne by to mala byť pieseň, ktorú obľubujete, prípadne ktorú obľubuje aj vaša partnerka. Mal by to byť žáner, na ktorý sa skutočne dokážete pohybovať za každej okolnosti.

Tanec by vás mal rozprúdiť a viesť v čo najlepšie podané výkony. Situáciu si môžete zlepšiť aj príjemnou chuťou vínka, či šampanského. Nemusíte sa báť, že vám to uškodí, skôr naopak. Nezabudnite aj na to, aby ste mali dostatok priestoru na svoje tanečné číslo.

Začiatok pomalý, koniec ešte pomalší ...

Vždy pred vystúpením si dajte dolu ponožky. Je to základ, striptíz bez ponožiek. To ako pred sexom, základom je dokonalá erekcia, bez nej sex bude náročný, ba skôr nemožný a s problémami. Následne si môžete zvoliť svoj správny úbor, v ktorom pred partnerkou vystúpite. Na výber máte množstvo tém, od policajta po akéhosi zloducha.

Začnite viazankou, potom košeľou ...

Dobré je mať vždy viazanku, ktorou začnete ako prvou. Odviažte si ju, zatočte ňou vo vzduchu a odhoďte ju od vás. Pomaličky prejdite ku košeli a naťahujte svoju milovanú pomalým odopínaním gombíkov na nej. Pri posledných sa náhle otočne chrbtom k nej, aby nič nevidela. Pritom tancujte, vrťte bokmi a zadkom a následne si odopnite všetky zvyšné gombíky. Zároveň odhaľte jedno a potom aj druhé plece. Vždy siahnite po klasickej košeli s bežným zapínaním, aby ste nemali žiadne problémy pri rýchlej manipulácii s ňou a gombíkmi.

Na tielko zabudnite, nasledujú nohavice ...

Ak už nemáte na tele košeľu (tielko by ste tiež nemali mať) priblížte sa smerom k partnerke a bozkajte ju. Ak sa bude snažiť vás stiahnuť na posteľ, rýchlo sa odtiahnite. Musí ešte vydržať, predsa nie ste ešte na konci svojho vystúpenia. Týmto samotná rozkoš a vzrušenie narastie. Tancujte ďalej. Pokiaľ máte aj nohavice, podíďte znova k partnerke a dovoľte jej, aby sa vám pohrala z gombíkmi na nich. Ale nedovoľte jej siahnuť na vašu „pýchu“ v nohaviciach. Znova cúvnite vzad.

Koniec v trenírkach ...

Potom, ako si vyzlečiete nohavice, zostaňte v trenírkach. Môžete vsadiť na klasiku, nemusia to byť nejaké prelomové módne trenírky alebo boxerky. Skúšať experimentovať v tomto smere nemusí vždy dopadnúť podľa vašich predstáv, tak preto je vhodné zostať na zemi a vsadiť na klasiku. Veľa žien vzrušujú predovšetkým obtiahnuté trenírky alebo naopak skôr voľnejšie. Máte na výber z týchto dvoch možností. Ale v každom prípade zostaňte v nich čo najdlhšie až do záveru vášho vysúpenia.

Zároveň robte také pohyby, aby partnerka nespozorovala, čo v trenírkach ukrývate. Len nech zostane pritom, že si bude predstavovať, čo tam asi máte. Ak už teda skončíte so striptízom, je už len na nej, či sa presvedčí aj naživo o tom, čo tam ukrývate. No rozhodne všetko závisí aj od vášho výkonu. Zaite to bude iné vystúpenie, pretože muž robí striptíz inak ako žena. No aj tak máte čo ponúknuť, ak dodržíte tieto naše pravidlá a zásady. Prajeme veľa šťastia a chute podať najlepší výkon, na ktorý vaša partnerka len tak nezabudne.



podpora erekcie vzrušenie erekcia striptíz
Magazín arrow
Magazín arrow