Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Poznáte všetky príznaky impotencie?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 19.10.2015 00:00 príznaky impotencie

Problémy s ejakuláciou, so stoporením údu (erekciou), dosiahnutím vyvrcholenia, či ťažkosti s libidom, môžeme súhrne označiť ako impotencia. Impotencia, to sú pravidelné a stále problémy v sexuálnom živote muža, ktoré prichádzajú najčastejšie v stredných rokoch (zväčša po 50-tke). Samotné nebezpečenstvo erektilnej dysfunkcie sa stupňuje priamo úmerne s vekom a zdravotnou situáciou muža. Veľký vplyv na ňu má aj spôsob života. Pokiaľ sa aj u vášho partnera objavujú časté zlyhania v intímnom živote, je viac než isté, že má príznaky impotencie a bude si to vyžadovať včasný zásah.

Príznaky impotencie ...

Impotencia sa najčastejšie vyznačuje ako opätovná alebo sústavná neschopnosť dosiahnutia alebo zachovania erekcie. Je možné ju zistiť viacerými metódami, v rámci ktorých sa zisťuje schopnosť udržať celkovú erekciu aspoň raz (napríklad v noci počas spánku). K najčastejšie sa objavujúcim príznakom impotencie patria slabá erekcia, predčasná, či krátka ejakulácia.

Liečba impotencie ...

V prvom rade je potrebné poznať hlavnú príčinu impotencie. Potom už bude jednoduchšie stanoviť spôsob liečby. Účinné v súvislosti s liečbou impotencie sú aeróbne cvičenia. Ak tie nepomáhajú, pomôcť udržať erekciu môže aj tesniaci krúžok na penis, či vákuová pumpa. Toto sú veľmi účinné mechanické spôsoby liečby impotencie, avšak majú svoje nevýhody. Okrem tohto existuje aj liečba tabletkami na erekciu, tými na prírodnej báze bez predpisu, ako aj tými na lekársky predpis.

Liečba tabletkami na predpis...

Ako najvhodnejšia a najúčinnejšia liečba impotencie sa osvedčila tá užívaním tabletiek. Prvou možnosťou sú tabletky na lekársky predpis s nutnosťou návštevy lekára. Lekár musí pacienta dôkladne vyšetriť a na základe výsledku predpíše mužovi liečbu. Jedná sa o relatívne dosť nepríjemnú záležitosť pre každého muža. K ich nevýhodám zaraďujeme, že majú veľa vedľajších účinkov. Navyše ich nemožno užívať každý deň, obzvlášť ak muž trpí nejakou chorobou srdca, ciev alebo cukrovkou.

Tabletky na podporu sexuálnej vitality v každom veku

K udržaniu erekcie v každom veku Vám môžu pomôcť aj voľnopredajné tabletky na potenciu. Trh výživových doplnkov je pomerne bohatý, čo umožňuje každému mužovi zvoliť si práve taký produkt, ktorý mu vyhovuje najviac. V tomto smere je potrebné dávať pozor na rôzne nelegálne produkty, ktoré neboli schválené. Vyberajte si schválené a osvedčené produkty schválené Úradom verejného zdravotníctva ako napríklad Zerex. Impotencia sa dostaví častejšie práve s pribúdajúcim vekom. Zmiernite jej príznaky svojmu partnerovi produktmi na prírodnej báze. Nemajú žiadne vedľajšie účinky a navyše priaznivo vplývajú na celkový intímny život a vždy potešia oboch partnerov.



lieky na potenciu o mužoch penis zdravie
Magazín arrow
Magazín arrow