Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Tieto polohy z Kámasútry ženy milujú!

20.09.2018 00:00 polohy z kamasutry ktore stimuluju klitoris

Bežne sa nestretnete s tým, že vám žena na počkanie prezradí, akú sexuálnu polohu miluje. My vám však vieme s istotou povedať, že existuje len veľmi málo žien, ktoré nemajú radi stimuláciu klitorisu. Pri ktorých pozíciách Kámasútry ju najlepšie docielite?

Polohy z Kámasútry, ktoré stimulujú klitoris

Inšpiráciu sme hľadali v storočiami overenej sexuálnej príručke Kámasútra, ktorá nie je len starovekým indickým textom zaoberajúcim sa sexualitou. Slúži párom objavovať nové a nepoznané potešenia, ktoré si doprajú navzájom.

Bandalír

Žena si ľahne na chrbát a zdvihne obidve kolená smerom k svojej hrudi, muž sa sklaňa tvárou k nej. Potom sa pritlačí tak, aby mal jej nohy na svojej hrudi a rukami sa oprie o jej kolená. Žena potom môže uchopiť stehná muža a pritiahnuť ho k hlbšiemu prenikaniu. Čím viac muž “zatlačí”, tým väčšia radosť pre ňu. Táto relatívne jednoduchá sexuálna pozícia poskytuje skvelú stimuláciu žene a hlboké vniknutie mužovi. Nevyžaduje ani príliš veľa flexibility.

Orol

Žena leží na chrbte s nohami vo vzduchu, kolená mierne ohnuté (kvôli pohodliu môžete použiť vankúš pod zadok). Muž potom kľačí medzi nohami a drží na členky, keď vstúpi do nej. Relatívne ľahká poloha zaručujúca hlbokú penetráciu a neustály očný kontakt medzi partnermi.

Žiariaci jalovec

Dokonalá poloha, keď sa necítite na príliš mnoho telocviku v sexe. Žena leží na chrbte s nohami roztiahnutými a mierne pokrčenými kolenami. Muž sedí medzi jej nohami a svoje nohy má natiahnuté popri jej bokoch. Dvíha jej boky pre ľahšiu penetráciu, zatiaľ čo ona leží a užíva si to.

Kríž

Ak sa partnerka zdráha sexu z dôvodu únavy, poloha kríž je presne tou, kedy si môže oddýchnuť aj užiť súčasne. Žena leží na chrbte s jednou nohou vystretou a druhou zdvihnutou vo vzduchu, ohnutou v kolene. Muž prekročí ženu, uchopí ženinu ohnutú nohu, aby ovládal prenikanie.

Vietor

Možno by sme v súčasnosti nazvali túto polohu “na psíka po stojačky”, je to totiž niečo veľmi podobné. Žena stojí chrbtom k mužovi, prehne sa v páse a oprie sa o niečo stabilné (stôl). Jej paže a lakte tam musia byť opreté a mať dobrú podporu. Potom sa muž ku nej dostane zozadu (čo robí túto polohu ideálnu aj pre análny sex) a dokáže ovládať hĺbku a tlak držaním hornej časti jej stehien.

Týchto niekoľko polôh dokáže zabezpečiť, že stimulácia tých správnych miest ženského tela bude splnená na jednotku. A vy nemusíte viac premýšľať, či zažila alebo či bol jej orgazmus predstieraný. Výsledok totiž budete nielen počuť, ale aj vidieť a cítiť.

Ako sa stať sexuálnym bohom?

Dôležité je zistiť, čo partnerke vyhovuje. V prvom rade vám nesmie chýbať sebavedomie, pevná erekcia a dostatok odvahy experimentovať. Ak sa necítite byť dostatočne kreatívny a čítanie stáročných textov sa vám zdá príliš zložité, existuje aj novodobá sexuálna príručka, vďaka ktorej môžete bodovať u partnerky.

Zerexsutra prebudí vašu predstavivosť, poradí nové miesta na sex, prevedie vás prírodnými afrodiziakami a na spestrenie odporučí aj hračky pre dospelých. Dozviete sa v nej aj o mužských vlastnostiach odpudzujúcich ženy, a tiež o tých ženských, ktoré najviac iritujú mužov.

Prirodzene, bez pevnej a stabilnej erekcie to nepôjde. Ak s tým občas mávate problém, mohlo by to ohroziť vaše sebavedomie. Existuje však prostriedok, ktorý vás zbaví obáv. Prírodné afrodiziakum vo forme tabletiek Zerex Klasik podporí libido a chuť na sex, prispeje k pevnej a kvalitnej erekcii a priaznivo ovplyvní celkovú kvalitu vášho sexuálneho života.

Čím si dokážete zvýšiť sebavedomie? Nejde to jednoducho, ale pomôže pár jednoduchých trikov. Štúdie dokazujú, že nový alebo upravený účes dokážu zvýšiť sebavedomie v obrovskej miere. Rovnako vám v tom môže pomôcť oholená tvár a správna vôňa. Už starobilé národy v Egypte a Grécku vedeli, že vôňa dokáže zázraky.

Afrodiziakálne parfumy sú určené na prilákanie sexuálneho partnera a zabezpečia okamžité zvýšenie sexuálnej príťažlivosti. Vďaka kvalitným parfumom budete pôsobiť atraktívnejšie a nadobudnete vyššie sebavedomie a sebadôveru.

Zlepšite svoju erekciu so Zerexom



Magazín arrow
Magazín arrow