Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Zdravie

Potrebujete v spálni malú "výpomoc"? Skúste muira puama

Autor článku: redakcia Zerex.sk 12.02.2017 00:00 muira puama

Možno že ste sa dostali vo svojom intímnom živote do menších problémov. Ak hľadáte vhodnú pomocnú ruku na spestrenie a oživenie svojej chute na sex alebo na problémovú erekciu, môžete to skúsiť práve pomocou bylinky Muira puama. Šípite správne, že to nie je typicky slovenská rastlinka, ale pôvodom je až z ďalekej Južnej Ameriky. Viac o tejto zázračnej rastlinke, o jej účinkoch a tiež nielen o jej možnostiach použitia, sa dočítate v dnešnom článku ...

Na problémy v intímnom živote ...  

Nepríjemné intímne problémy ako trápiaca sa erekcia alebo aj znížené libido, môžu byť súčasťou života každého - muža aj ženy. Ak hovoríme každého, tak to znamená, že sa môžu objaviť v každom veku (ale u starších jedincov je vždy vyššia pravdepodobnosť vzniku takýchto prejavov a problémov). V súčasnosti však nie je potrebné hneď panikáriť a ísť k doktorovi. Znížená chuť na sex, či problémy s erekciou, môžu prameniť napríklad zo stresu z práce a pracovných povinností, osobných problémov či neúspechov. Pokiaľ sú tieto problémy len dočasného charakteru, čo znamená, že predtým všetko fungovalo ako má, je možné, že sú iba dôsledkom väčšieho psychického alebo fyzického vypätia. V takom prípade môžu pomôcť aj "obyčajno-neobyčajné" bylinky. Jednou z nich je aj spomínaná Muira puama, ktorej venujeme celý náš článok.

Pár slov na úvod o rastlinke ...        

Pokiaľ teda vsadíte práve na tento exotický ker, môžete si byť istí, že nič nepokazíte. Rastlinka Muira puama (Ptychopetalum olacoides) respektíve ker rastie do výšky maximálne piatich metrov predovšetkým v amazonskom pralese. Typické pre ňu sú biele kvietky pripomínajúce vôňu jazmínu. Rastlinka obsahuje alkaloid menom muirapuamín a steroly, čo sú  veľmi účinné afrodiziaká, ktoré majú veľmi priaznivé vplyvy práve na mužskú potenciu.

Aké sú jej "naj" účinky?

Pri podrobnejšom zisťovaní konkrétnych účinkov rastlinky Muira puama v oblasti intímnej pomoci sme zistili, že veľmi účinne podporuje rast libida (sexuálneho apetítu), tiež eliminuje problémy so sexom, zvyšuje prežívanie vyvrcholenia a okrem toho ochraňuje mozog a mozgové bunky, zlepšuje pamäť, pomáha zmenšiť vyčerpanosť, znižuje krvný tlak a bolesť. Okrem toho má táto rastlinka ešte oveľa viac ďalších priaznivých účinkov na ľudské telo. Dôkazom jej účinnosti a úspešnosti sú aj niektoré verejne dostupné klinické štúdie (čiže nie je dôvod na obavy, že sa jedná o ďalšie neoverené výsledky ďalšej z exotických rastlín).

Aj vo forme tabletiek ...        

Aplikovať bylinku Muira Puama je dnes možné oveľa jednoduchšie a účinnejšie ako inokedy. Zdravá medicína vám ponúka aj možnosť prírodného výživového doplnku Muira puama v tabletkovej forme, čím je možné si  zabezpečiť pravidelný prísun účinkov tejto veľmi prospešnej rastlinky. Jej účinky si však môžu okrem mužov dopriať aj ženy, pretože je to vhodné afrodiziakum pre obe pohlavia (ženám dokonca muira puama zmierňuje aj kŕče v dôsledku menštruačného cyklu).

Vedeli ste, že ...        

rastlinka je aj v zozname desiatich najúčinnejších bylín na zväčšenie penisu? Niet sa čo čudovať, veď kôru z tejto rastlinky šamani z Amazónie volajú aj ako "drevo potencie". Výskumníci z Paríža ešte v roku 1990 skúmali koreň a kôru z rastlinky a zistili, že okrem toho, že majú účinky ako sexuálny stimulant a priaznivo vplývajú aj na toporivé telieska v penise (ten sa pod vplyvom rastlinky lepšie prekrvuje). Práve bezproblémové prekrvenie penisu hrá rozhodujúcu úlohu pri kvalitnej erekcii. Mohol by vás tiež zaujímať článok "Bylina s názvom "Muira Puama".



muira puama
Magazín arrow
Magazín arrow