Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Potraviny, ktoré zlepšujú erekciu

06.08.2015 11:59 Erekciu
Ako je to možné, že potraviny dokážu zlepšiť erekciu? Spytuje sa nie jeden muž alebo aj žena. Je to skutočne tak. Dnes je možné erekciu podporiť jednoducho, pravidelne a to vhodnou stravou. To, čo tvorí jedálny lístok, dokáže robiť zázraky. Ale iba v takom prípade, ak sa jedná o vhodné potraviny. Základ má tvoriť predovšetkým vyššia dávka ovocia a zeleniny, menej mastných a vyprážaných jedál.

Výzva odborníkov ...

To, že správne zloženie stravy u muža značne vplýva aj na celkové sexuálne zdravie, potvrdili aj viacerí odborníci, konkrétne sexuológovia, psychológovia a kardiológovia.  Je čas si povedať viac o týchto zázračných potravinách, ktoré privodia zlepšenie erekcie u muža.

Citrusové ovocie, broskyne a melón ...

Ktoré ovocie pomôžu zlepšeniu erekcie u muža najviac? Je ich istotne viac, no hlavne tie, ktoré obsahujú vyššie dávky vitamínu C. Vyzdvihnime napríklad citróny, pomaranče a grepy. Platí, že tí muži, ktorí prijmú počas dňa minimálne 200 miligramov vitamínu C, pomáhajú aj pohyblivosti a životnosti  svojich spermií. Okrem citrusom je dobré jesť aj veľa melónu. Melón pomáha účinne prečisťovať nielen črevá, ale efektívne čistí cievy vďaka látke menom citrulín. To je rozhodujúci faktor, prečo je aj melón pomáha a veľmi účinne pri problémoch s erekciou.

Mäso z rýb ...

Zdravší životný štýl, rovná sa veľa rybieho mäsa. Známa skutočnosť, no málo praktizovaná u dnešných mužov. Rybie mäso je výborným variantom pre srdce a cievy. Zdravé srdce a cievy podporujú zdravý sexuálny život.

Ak rybie mäso, tak to z makrely, lososa, sardiniek alebo z tuniaka. Zázračné rybie mäso je vďaka tomu, že obsahujú vysoký obsah mastných kyselín, ktoré podporujú úroveň dopamínu v mozgu. Jedná sa o známu látku, ktorá podporuje vyššiu intenzitu vášne a vzrušenia. V neposlednom rade práve tieto látky dokážu zlepšiť náladu a chuť, faktory potrebné na zlepšenie erekcie.

Horká čokoláda ...

Neoplatí sa zamieňať horkú čokoládu za mliečnu iba preto, že je chutnejšia. Na druhej strane tým, že je chutnejšia, skôr sa to odzrkadlí na váhe v tom negatívnejšom zmysle. Práve vyššia hmotnosť nepridá mužskej erekcii.

Dobré je jesť horkú čokoládu, pretože tá obsahuje viac kakaa a tým aj zlúčeninu menom fenylatylamín, ktorá podporuje tvorbu hormónov šťastia a zároveň zvyšuje príťažlivosť medzi mužom a ženou. Častejším pojedaním kvalitnej horkej čokolády (minimálne 70 %-tnej) podporíte samotné vzrušenie.

Afrodiziakálne jedlá ...

Jesť sa ich oplatí pravidelne a často, najmä vďaka ich vlastnostiam. Ktoré to vôbec sú? Predovšetkým chutné plody mora, z nich slimáky, ustrice, úhory, chobotnice, morské koníky a korytnačky. Zlepšenie erekcie nenechá dlho na seba čakať. Ale čo ak uvedené potraviny v jedálničku nezaberú? Existuje jedno riešenie.

Čo, ak potraviny nezaberú na erekciu? 

Zmenená životospráva, avšak výsledky v intímnej oblasti sa nedostavili. Pokiaľ potraviny nezaberú ani po dlhšej dobe, dobré je pomôcť si zlepšiť erekciu výživovým doplnkom Zerex®.

Tablety Zerex® na zvýšenie potencie a chuti na sex, ako aj na zlepšenie erekcie nahrádzajú nezdravé lieky na predpis, určené na podobné problémy. Je tu takýto moderný prírodný a účinný produkt pre všetkých mužov, ktorí majú problémy so sexom. Ak potraviny nezaberú, stále existuje pomoc pre každého muža.

cta-precitajte-si-o-priaznivych-ucinkoch-zerex-v1-comp


podpora erekcie erekcia afrodiziakum zdravie
Magazín arrow
Magazín arrow