Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Polohy podľa znamenia 1. časť: Čo platí na prvú polovicu zverokruhu?

28.06.2017 09:00 polohy
Každé znamenie zverokruhu má svoje obľúbené sexuálne polohy – odhaľte ich tajomstvo ešte skôr, než vkĺznete do spálne. Vaša polovička si bude myslieť, že jej čítate myšlienky!

Voľnomyšlienkársky Vodnár

Kreatívni, nezávislí a spontánni Vodnári milujú slobodu vo všetkých jej podobách – a to aj v posteli. Pokojne buďte pri zvádzaní inovatívni a prekvapte svojho Vodnára novými sexuálnym hračkami. Hlavne ale netrvajte na pozíciách, v ktorých sa bude cítiť stiesnene – Vodnári totiž milujú polohy, kde môžu mať voľné ruky. Poloha, pri ktorej je žena hore („na koníka“), je pre nich ideálna.

Romantické Ryby

Ak bola misionárska poloha stvorená pre niektoré znamenie zverokruhu, tak určite pre Ryby. Intímne spojenie, hlboký pohľad do očí a ozaj tesná blízkosť je to, po čom túžia jemnocitní romantici, narodení v tomto znamení. Ryby rady plávajú v pokojných vodách. Nezabudnite vytvoriť atmosféru pomocou príjemnej pomalej hudby a sviečok. Pomôže aj pohárik dobrého vínka na uvoľnenie.

Búrlivý Baran

Barani si dokážu vychutnať všetky sexuálne polohy, ktoré im poskytujú vizuálne pôžitky – napríklad v polohe „69“ alebo „žena hore“. Pri orálnom sexe rozhodne nezatvárajú oči. Hlasné vzdychy a povzbudzujúce slová ešte viac rozpália ich vášeň.

Nedobytný Býk

Pôžitkárky Býk má rád veci pod kontrolou – to sa týka aj sexuálnych partnerov. Býk vyhľadáva polohy, pri ktorých môže byť dominantný (sado-maso nevynímajúc). Libido býka podporí dlhá a dobre premyslená predohra – zapojte do hry jedlé afrodiziaká, tlmené svetlá, hudbu aj sexuálne hračky.

Blázniví Blíženci

Blíženci sú veľmi flexibilní, milujú zmenu v živote aj v posteli – ich obľúbená poloha je akákoľvek nová poloha, pri ktorej sa môžu tešiť z experimentovania. Čo tak vyskúšať to po stojačky v lese či odzadu na zadnom sedadle v aute? Popustite uzdu fantázie a povedzte svojej polovičke, po čom túžite – Blíženci sa totiž veľmi neradi nudia. Radi premenia vaše sny na realitu.

Rozvášnený rak

Žiadostiví Raci sa do milovania vkladajú telom aj dušou. Radi prejavujú city a sú empatickí, čo sa prejavuje aj pri voľbe sexuálnej polohy – uprednostňujú také, pri ktorých dochádza k hlbokému spojeniu a prepleteniu tiel. Od jemného a pomalého rytmu môžete postupne prechádzať k tvrdšiemu prirážaniu. Raci majú radi intímnu polohu „na lyžičky“ a nebránia sa ani tantrickým technikám. TIP: Bez ohľadu na znamenie, každému mužovi sa občas môže zísť malá pomoc. ak sa chcete poistiť pred významným večerom, vyskúšajte tabletky pre mužov Zerex, ktoré podporujú libido a chuť na sex, napomáhajú erekcii, prispievajú k výdrži a kvalite sexuálneho styku. Tabletky Zerex na prírodnej báze sú voľne dostupné online, nevzniká na ne závislosť a sú vhodné pre všetky vekové kategórie. Chcete vedieť viac o jednotlivých znameniach a ich prednostiach či chúťkach v milostnom živote? Prečítajte si podrobnejšiu charakteristiku jednotlivých znamení zverokruhu v našom erotickom horoskope. https://zerex.sk/blog/eroticke-polohy-podla-znamenia-2/


sexuálne polohy erotický horoskop
Magazín arrow
Magazín arrow