Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Poloha zozadu. Spoznajte zásady na jej skvalitnenie už dnes.

Autor článku: redakcia Zerex.sk 24.12.2014 00:00 poloha zozadu

Obľubujete aj vy známu polohu zozadu? Niet sa čo čudovať. Zaraďuje sa k tým najrozšírenejším erotickým polohám súčasnosti. Je najobľúbenejšou erotickou polohou z množstva polôh tajomnej Kámasútry. Ale platí, že málokto využije všetky možnosti, ktoré je možné praktizovať a zažiť práve pri tejto polohe. Je rovnako obľúbenou pre obe pohlavia. Pokiaľ si ešte prečítate naše nové vylepšenia, môže to byť oveľa lepšie. Veď prečo si nedopriať viac, ak sa to dá a je to možné aj pri minimálnej námahe?

Poloha zozadu - užite si pred zrkadlom

Pravdou zostáva, že pri polohe odzadu si nevidíte do očí. Pozeráte na chrbát partnerky a partnerka zase pred seba buď do postele alebo na okolité prostredie. Z toho pohľadu je to mínus pri tejto polohe. Preto príde vhod trochu zaexperimentovať. Skúste si dopriať polohu zozadu pred zrkadlom. Znie to vzrušujúco, no ešte lepšie ju bude praktizovať naživo, pokiaľ ste aj aktérmi.

Aj takto si môžete zvýšiť adrenalín a oživiť prípadný strereotyp a nudu. Je možné, že milovanie odzadu s partnerkou nebudete už viac ani chcieť bez zrkadla.

Nechajte sa viesť partnerkou ...

Nemusíte byť vždy iba vy vodcom pri tejto polohe. Nechajte z času na čas aj svoju partnerku, nech sa činí. Nemusí byť iba nečinná. Veď práve pozícia na kolenách jej umožňuje využiť túto polohu na niečo silné, na čo nezabudnete ani vy. Nechajte priestor aj partnerke, nech skúsi prirážať svojím rytmom. Súčasne nech narovná chrbát alebo nech sa v ňom prehne. Zároveň nech pracuje s panvou a vychutnáva si nové uhly vniknutia do jej tela. Zažijete viac pôžitkov zo sexu, ako keby vaša partnerka iba nečinne prijíma vaše prirážania.

Nie iba na klasickom mieste ...

Výhodou polohy odzadu je to, že ju viete praktizovať skoro všade a tiež na rýchlo, ak nemáte dostatok času na sex. Preto by bolo na škodu si ju dopriať iba na klasickom mieste, v posteli. Poloha zozadu sa hodí aj na iné miesto, napríklad do auta, prírody, či ako v rámci rýchlovky na pracovisko alebo niekde na dovolenkovom mieste.

Nové miesto na sex odzadu robí svoje. Vyskúšajte a sami si uvedomíte, koľko toho ešte nepoznáte. Je to skutočne všetko, čo polohu zozadu robí takou čarovnou?

Trochu tvrdšie ako doposiaľ ...

Nebojte sa trochu pritvrdiť. Môžete pritom použiť praktiku pár rán“ na zadoček vašej partnerky. Alebo jej pritlačiť trochu viac na prsiach, keď ich máte možnosť odzadu dráždiť svojimi rukami. Nie je to žiadny sadomasochizmus. Jedná sa iba o mierne pritvrdenie v rámci slušnosti a mravnosti, čo vám pomôže viac okoreniť vašu obľúbenú známu polohu odzadu z dielne Kámasútry.

Možno ste ani len netušili, že polohu odzadu si môžete vychutnať aj trochu inak a lepšie ako doteraz. Čo poviete, skvelé tipy na to, aby sa vám táto skutočne veľmi erotická a vzrušujúca poloha nezunovala po pár opakovaniach a navyše pomohla v posteli aj vám ako mužovi napríklad s lepšou erekciou, či inými možno problémami v sexe.



vzrušenie sex erotická poloha kámasútra poloha odzadu
Magazín arrow
Magazín arrow