Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Poloha Kámasútry s názvom “Zámotok”

21.03.2014 00:00 Poloha Zámotok

Predstavme si tentokrát erotickú polohu, ktorá v priebehu samotného praktizovania postupne prechádza a mení sa na inú erotickú polohu. Túto polohu už predsa dobre poznáte aj z odhaľovania našich erotických polôh Kámasútry práve na našom blogu. Blízke objímanie v takomto postavení celkom bezprostredne prechádza do polohy „Motýlik“.

Poloha Zámotok - ako ju praktizovať

Krok č. 1

Najskôr na posteli si partner pokľakne a ako mu je najvhodnejšie sa potom usadí na pätách. Jeho partnerka sa mu potom usadí rozkročene na stehná, čelom smerom k nemu. Zároveň jej chodidlá má položené na podložke za chrbtom partnera. Obaja partneri si môžu navzájom prejavovať lásku bozkávaním a maznaním.

Krok č. 2

Vzápätí partner svoju milovanú mocne obopne rukami a láskavo omotá ruky vôkol jej tela. Potom partnerka zodvihne dolné končatiny nad podložku a v neustálom objatí sa od partnera odsunie. Skrčené nohy pritom nadvihuje čo najvyššie, aby jej lono získalo najvhodnejší uhol na prenikavé mužove vniknutie do jej tela. Popritom je vhodné, ak žena istí svoju rovnováhu podopieraním sa o pravú nohu svojho partnera. Je dobré vedieť o tejto možnosti, nakoľko sa stáva, že žena častokrát milenci strácajú stabilitu, čo by mohlo aj skúseného milenca dostať z rovnováhy. Ďalej je možné pokračovať krokmi, ktoré sú popísané pri polohe „Motýlik. Spokojný výraz na tvárach oboch zaľúbených milencov a utešujúce teplo, ktoré pramení z ich vzájomného objatia, značí, že aj táto erotická poloha s názvom „Zámotok“ privedie obidvom partnerom láskyplné a veľmi príjemné chvíle.

Spoznajte jednou polohou hneď dve, čo predstavuje väčšie čaro pri jej praktizovaní. Nenechajte sa ničím rušiť, dokonale sa vcíťte do prežívania samotnej polohy, určite sa vám to vráti stonásobne.  Určite poznáte ten pocit, kedy si poviete, že nie je nič krajšie a príjemnejšie, ako čarovná pohodička počas milovania, ako aj po ňom...

© autor JG 21. marca 2014



erotické polohy sexuálne polohy
Magazín arrow
Magazín arrow