Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Poloha Kámasútry s názvom “Visiaci zámok”

21.03.2014 00:00 Poloha Visiaci zámok

Teraz sa dostávame k o niečo dobrodružnejšej polohe s názvom „Visiaci zámok“. Názov znie zaujímavo, čo poviete? Ako prvé je potrebné sa uistiť, že máte po ruke kreslo, posteľ, pracovný, či kuchynský stôl, umývadlo, či pracovnú dosku z kuchynskej linky. Všetky tieto predmety sa hodia na praktizovanie tejto zmysluplnej polohy, ktorá vám dovolí odhaliť znova nové tajomstvá. Je to skutočná romantika s novými pridanými prvkami neviazanosti... Ako na to?

Poloha Visiaci zámok - postup

kamasutra poloha visiaci zámokPri tejto polohe muž objíma ženu spôsobom známym, keď mu skočí do náručia v prípade veľkej radosti, úspechu, či oslavy.

Vzápätí si partner svoju milú uloží na predmet, čo sme uvádzali vyššie, pomôže napríklad stôl, kuchynská linka alebo aj vyššia posteľ. Partnerka následne nohy omotá vôkol partnerovho pása, ruky mu dá okolo krku. Takýto milostný postoj umožní mužovi prenikavé pomalé vniknutie jeho „lingamu“ do partnerkinej „yoni“.

Samotný akt prebieha v rámci pomalých pohybov, vášnivých bozkov a romantického knísania. Vzápätí partner dá svoje horné končatiny na partnerkin zadok. Potom si ho zodvihne, respektíve celé telo svojej milovanej. Partnerka pritom svoje boky posúva smerom hore a dole. Takto dosiahne, aby bola zmyselnejšie, erotickejšia a žiadostivejšia pre svojho milovaného. Súčasne si obaja milenci môžu šepkať do uší rôzne erotické narážky, čo im môže napomôcť k zmysluplnejšiemu prežívaniu samotného aktu, smerujúcemu až k vytúženému vyvrcholeniu...

Skutočne lákavá erotická poloha, ktorá sa zaraďuje k tým jednoduchším z dielne Kámasútry. Aj pri tejto polohe platí, že čím je poloha jednoduchšia na prípravu, praktizovanie, o to čarovnejšie budú nové zážitky a pôžitky z nej. Určite si zamilujete tú voľnosť, ktorú ponúka táto poloha, ako aj pestrosť prostredia, ktorá pramení z miesta, kde môžete nájsť vhodnú podložku, na ktorú uložíte svoju milovanú.

Partner má možnosť udávať tempo a intenzitu milovania, avšak dôraz musí klásť na jemnosť a nežnosť, nakoľko istotne nechce ublížiť svojej milovanej, ktorá mu povolí vstup do svojej čarovnej vzrušenej „yoni“. Zerex blog praje veľa príjemných chvíľ...

© autor JG 21. marca 2014



erotické polohy sexuálne polohy
Magazín arrow
Magazín arrow