Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Poloha Kámasútry s názvom “Večnosť”

09.03.2014 00:00 Poloha Kámasútry s názvom Večnosť

V rámci odkrývania tajomstiev sexuálnych polôh budeme pokračovať ďalšou v poradí polohou, ktorá nesie znamenitý názov „Večnosť“. Samotný názov charakterizuje polohu tiel milencov, ktorá znázorňuje akoby špirálu. Vyjadruje situáciu, keď partner prichádza domov po istej dobe osamotenia k svojej partnerke. Oživuje prísľub lásky, ktorý dal svojej žene a svoje telo obvinie okolo nej v pozícii určenej na ochranu. Jedná sa o neobyčajne intímna a blízka poloha s následným prenikavým vniknutím do ženského tela.

Poloha Kámasútry Večnosť - ako postupovať

Je jednoduché samotnú polohu docieliť. Partneri začnú upreným pohľadom hľadieť smerom pred seba na niečo neznáme a vzdialené a každý z nich chce utiecť pred týmto pohľadom a to tak, že sa poddá jeden druhému. Veľmi zaujímavá technika získania si dôvery a až celého tela. Partnerka sa tíska svojimi nohami zoči-voči partnerovi s cieľom nepriamo dať najavo, že sa chce odlúčiť a odtrhnúť. Partner zasa na oplátku si svoju milovanú pritisne tesne k sebe. A samotný akt lásky sa môže začať.

Krok č. 1

Partnerka mysliac len na svojho milovaného, má zadnú časť svojho tela položenú na podložke a tak, že jej kolená smerujú k sebe. Je smutná z neprítomnosti svojho milovaného a na znak toho sa obráti opačným smerom od vstupných dverí. Súčasne necháva kolená vľavo smerom nadol a podpiera sa o obe ruky v zadnej časti za svojím telom.

Krok č. 2

Partnerka smúti, pretože má strach o život svojho milovaného partnera. Ale práve vtedy neočakávane a zrazu vojde dnu práve on, kľakne si k jej nohám a spúšťa proces udobrovania a súcitu. Zároveň prejavuje svoju lásku voči svojej partnerka nežnosťou a láska ju. Partnerka neustále smútiaca sa postupne otáča k nemu s tým, že mu hľadí do očí.

Krok č. 3

Partner sa zvoľna potuluje po partnerkinom tele, hladká ju a takýmto maznaním sa s ňou jej prejavuje náklonnosť. Následne ju ľavou hornou končatinou uchopí za ľavé plece a pustí sa do bozkávania jej úst. Milovaná si položí svoje telo na vankúše na posteli akoby chcela spať a partner potom jemným pohybom vnikne do tela svojej milovanej. Popritom sa telo muža nad partnerkou honosí v ochrannom oblúku. V tejto polohe sa telá milencov tešia zo vzájomnej blízkosti a prepojenosti. Milí páni, ak patríte medzi tých mužov, ktorí často odchádzajú z domu preč a nechávajú svoju milovanú samú doma, vedzte, že sme Vám dali vynikajúci tip, ako ju nádherne prekvapiť po príchode domov, nielen darčekom ale zážitkom v podobe sexuálnej polohy „Večnosť“, na ktorý len tak rýchlo nezabudne.

Verte, či nie, ženy sa rady nechávajú dobíjať, tak buďte tým správnym „večným“ lovcom a dokážte jej, že správni muži ešte nevymreli. Prajeme veľa zábavy a erotických zážitkov s novou erotickou polohou „Večnosť“...

© autor JG 4. marca 2014



erotické polohy sexuálne polohy
Magazín arrow
Magazín arrow