Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Poloha Kámasútry s názvom “Trojnožka”

03.04.2014 00:00 Poloha Trojnožka

Erotická poloha „Trojnožka“ predstavuje opäť niečo príjemne nové a tajomné pre intímny život dnešným zamilovaným párom. Jedná sa o polohu, ktorá sa praktizuje v stoji. Všetky polohy a pozície v stoji sú podľa Kámasútry najvyšším stupňom umenia, obratnosti a majstrovstva milovania. Obaja partneri zažívajú s touto polohou príjemné uspokojenie a pôžitok a práve preto prichádzajme s ňou aj na náš blog.

Poloha Trojnožka - ako postupovať

kamasutra poloha trojnožkaPartneri sa postavia vzpriamene priamo proti sebe. Ako prvá partnerka zohne jednu zo svojich nôh a vysunie koleno. Následne partner uchytí túto partnerkinu zohnutú nohu svojou rukou. Popritom sa obaja milenci objímajú  a zasypávajú vzájomnou láskou a tiež vášnivými bozkami. Počas tejto predohry a polohy partner v správnej chvíli môže vniknúť svojím vztýčeným „lingamom“ do tela svojej partnerky. Muž primerane priráža dnu a von, pričom si zvolí vhodné tempo a rytmus, ktoré sám udáva.

Partnerka si môže počas súlože striedať raz jednu a raz druhú nohu. Takto pokračujú až do konca samotného aktu. Táto poloha určite nie je najvhodnejšou polohou pre ženu. No i napriek tomu platí, že je to poloha veľmi láskavá, úprimná a prívetivá predovšetkým z toho dôvodu, že sa milenci skutočne mocne objímajú a cítia jeden druhého tesne v blízkom objatí. Inak tomu ani nemôže byť, nakoľko by celý akt  nefungoval tak, ako má. A tiež by nebola možná vzájomná stimulácia oboch partnerov, vonkoncom nie na intímnych pohlaviach.

Pri samotnom akte sa partneri mocne objímajú, pohybujú sa harmonicky, čo ešte viac umocňuje ich pôžitky. Celá predohra, ako aj samotné praktizovanie tejto polohy „Trojnožka“ je najvhodnejšou voľbou pre realizovanie takzvanej  „rýchlovky“ a to napríklad na pracovisku, počas prechádzky, návštevy, či na rôznych iných miestach a podujatiach (zábavných, hudobných, iných príležitostných akciách). Spokojný výraz oboch partnerov značí, že aj táto poloha bude tou, čo prináša želateľné príjemné chvíle vo vzájomnom mocnom objatí oboch vzrušených tiel a pohlaví.

Oddajte sa jeden druhému aj vy ďalšou čarovnou a vášnivou erotickou  polohou s názvom „Trojnožka“. Verte alebo nie, aj táto poloha má čo ponúknuť vášmu intímnemu životu. Ak neveríte, presvedčíte sa o tom jedine tak, že ju najbližšie vyskúšate, ak ste ju ešte doposiaľ nevyskúšali. Myslite na to, že nemáte čo stratiť. Práve naopak, získate novú „erotickú“ skúsenosť, ktorá môže obohatiť nielen vás, ale aj vašu drahú polovičku. No a to už stojí za skúsenie...



erotické polohy sexuálne polohy
Magazín arrow
Magazín arrow