Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Poloha Kámasútry s názvom “Sultán”

01.03.2014 00:00 Poloha Sultán

Je málo takých polôh Kámasútry, pri ktorých je žena hore a zastáva vedúcu pozíciu pri sexuálnom akte. Poloha Sultán je jednou z nich. Ako ju správne praktizovať?

Úvod do polohy z Kámasútry s názvom Sultán

Poloha „Sultán“ je jednou z polôh, kde iniciatívu preberá tentoraz partnerka (nie partner). Tá obopína svojho milého a hýbe sa na ňom hore a dolu, pričom partner spočíva v uvoľnenej polohe na chrbte a s nohami vo vzduchu. Za iných okolností sa môže partnerka rozhodnúť, že spočinie bez akéhokoľvek pohybu a zostane iba hľadieť priamo do očí svojho partnera. Pritom využije silu svojho panvového svalstva, ktorým bude stláčať a povoľovať mužov vztýčený „lingam“. Partnerka si pridržiavaním tela svojho partnera upevňuje vlastnú rovnováhu. Pred samým začiatkom tejto polohy musí byť muž v uvoľnenej polohe na chrbte. Iba v takomto prípade môže žena začať svoje aktivity hore na mužovi.

Poloha Sultán - ako postupovať

Krok č. 1

Partnerka sa vystreto usadí na pohovku (posteľ), s kolenami smerujúcimi do strán a s chodidlami uloženými pri sebe na podložke. Partner zaujme pozíciu v mieste uprostred ženiných nôh a to s jeho nohami smerujúcimi cez jej nohy a s chodidlami pri sebe za partnerkiným chrbtom. Následne partner objíme ženu  vôkol jej pliec, ona sa ho pridrží vôkol pása. S cieľom nadobudnutia podpery, žena si uloží svoje dolné končatiny málo prehĺbene na podložku (posteľ). Je to vhodná pozícia pre oboch, nakoľko sa môžu vzájomne zasypávať bozkami, či zvyšovať a prehlbovať obojstranné vzrušenie.

Krok č. 2

Partner následne uloží svoje ruky za seba, podopiera sa a zaujme polohu medzi vankúšmi. Po nadobudnutí vhodnej polohy dá následne muž hore ako prvú pravú nohu, potom ľavú s tým, že ich obidve uloží na plecia svojej milovanej. Jeho členky budú položené po oboch stranách krku partnerky. Tá partnera obopína, ale plecami (nie rukami) vôkol jeho pozdvihnutých dolných končatín.

Krok č. 3

Partnerka v rámci záverečného kroku si prisunie nohy k sebe a chodidlami sa zaprie o posteľ sediac na zadku. Takto sa obaja partneri môžu vzrušovať, až nastane vhodná chvíľa na to, aby žena zasunula mužov „lingam“ (penis) do svojej „yoni“ (pošvy) a sexuálny akt sa začína. Nemôže pritom zabudnúť nadvihnúť na nohách svoje vlastné telo. Ak by tak neučinila, bolo by náročné uskutočniť predchádzajúce úkony s ľahkosťou. Veľa závisí aj od fyzických proporcií samotných partnerov a z toho dôvodu sú pre každých milencov samotné prípravy na túto polohu rozdielne. Každému vyhovuje niečo iné. Jedným to ide ľahšie, iným zasa ťažšie, ale o to zaujímavejšie a vzrušujúcejšie...

Milí páni, ak máte radi pozíciu svojej partnerky hore na vás, poloha „Sultán“ je tým pravým, čo musíte v rámci svojich najbližších sexuálnych radovánok vyskúšať. Nebojte sa naplno oddať svojej milovanej, ktorá si môže robiť s vami čo len chce, samozrejme v rámci sexuálneho pôžitku. Vychutnajte si práve túto silnú erotickú polohu tak, ako keby ste boli indickým vladárom, vládcom, sultánom a preneste sa do čias, kedy sa muži pravidelne odovzdávali do starostlivosti svojich manželiek. Nezabudnite, že aj v dnešnej hektickej dobe môžete spoznať čaro tejto slastnej sexuálnej polohy. Neváhajte ani chvíľu odhaliť tajomstvo ďalšej erotickej polohy z dielne našej Kámasútry...

© autor JG 23. februára 2014



erotické polohy sexuálne polohy
Magazín arrow
Magazín arrow