Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Poloha Kámasútry s názvom “Rozťatie bambusu”

01.04.2014 00:00 Poloha  Rozťatie bambusu

V rámci nášho odhaľovania samotných polôh z dielne Kámasútry postúpime dnes ďalej a budeme pokračovať ďalšou zaujímavou erotickou polohou, tentoraz s názvom „Rozťatie bambusu“. Ako začať?

Poloha Rozťatie bambusu - postup

Kámasútra poloha rozťatie bambusuNajskôr si partnerka ľahne na chrbát na posteľ alebo inú podložku, vhodnú na ležanie. Vzápätí si muž ľahne na svoju partnerku. Potom partnerka natiahne jednu dolnú končatinu na posteľ. Svoju druhú nohu položí na plecia svojho milého. Platí, že počas milostného aktu partnerka strieda obidve nohy takým spôsobom, že raz spočíva na mužovi jedna noha, po druhýkrát zasa druhá. Žena v tomto striedaní nôh pokračuje aj naďalej.

Skutočne rozkošná technika, pri ktorej sa žena určite nenudí a nemôže sa sťažovať na nezaujímavé ležanie, či obyčajné držanie svojho tela svojmu milencovi. Partnerka by mala pri tejto svojej aktivite zvoliť ten správny postup a rovnako aj správne tempo, ktoré jej bude vyhovovať. Zároveň táto činnosť musí byť príjemná nielen pre ňu, ale aj pre jej partnera. Skúsení milenci rozhodne nebudú mať problém s touto činnosťou, skôr je možné očakávať problémy u párov, ktorí nie sú ešte tak dobre zohratí vo svojom intímnom živote. Ale táto námaha určite stojí za to. Prečo? Povieme si ďalej v našom článku.

Aj keď by sa mohlo zdať na prvý pohľad, že táto poloha je a bude náročnou (predovšetkým pre ženské pohlavie), má svoje neskutočné výhody a dôvody, prečo ju praktizovať vo svojom intímnom živote aj častejšie. Vďaka hlbšiemu vniknutiu mužovho „lingamu“ v partnerkinej „yoni“ dokáže žena prežívať silnú rozkoš, potechu a slasť. Na druhej strane partner tiež prežíva príjemné pocity a príjemné „neskutočné“, priam „božské“  masírovanie svojho „lingamu“, najmä kvôli partnerkiným pohybom nohami, vďaka ktorým dokáže svoje vnútorné svaly striedavo vystierať, naťahovať a účinne uvoľňovať, čo každý partner s láskou uvíta. To je zaručené...

Platí, že aj touto polohou s názvom „Rozťatie bambusu“ znova môžu obaja partneri zažiť zmysluplnejšie prežívanie svojho intímneho života a aktu.  Po namáhavom dni môže byť pre vás táto poloha nástrojom, ako dostať von zo seba únavu, škodlivé látky, či bolesť svalov. Zažite neskutočný pocit hlbokého vniknutia, vďaka ktorému ožijete  a prežijete niečo neskutočné, čo ste doposiaľ možno ešte nezažili. A keby ste aj zažili, prežite to znova, veď kvalitný intímny život prospieva nielen vášmu zdraviu, ale aj zdraviu vášho partnera...



erotické polohy sexuálne polohy
Magazín arrow
Magazín arrow