Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Poloha Kámasútry s názvom “Rádžasthán”

09.03.2014 00:00

Názov tejto polohy „Rádžasthán“ pochádza zo 17. storočia a značí tantrické milostné umenie, ktoré na drobnomaľbe z tohto obdobia znázorňuje dvoch Európanov, konkrétne portugalského námorného dôstojníka a jeho milenky. Jedná sa opäť o polohu, ktorá je z tých náročnejších na praktizovanie, ale ako uvidíte, s veľkou ľahkosťou je možné dosiahnuť aj samotné pózy tejto polohy, ak ste zoznámení s jogou.

kamasutra poloha radzasthanKrok č. 1

Ako prvý sa partner usadí na posteľ (inú podložku), pritom má vystretý chrbát. Dolné končatiny má vystreté a rozpriahnuté od seba. Následne sa mu partnerka usadí z bočnej strany do lona s tým, že jej pravé plece umiestni vôkol partnerovho krku. Partner citlivo obopína rukami svoju milovanú a  vzájomne si upreto pozerajú do očí. Tým sa zintenzívňuje samotné vzrušujúce napätie medzi oboma.

Krok č. 2

V rámci druhého kroku sa žena ohne smerom za seba, popritom sa zaprie ľavou rukou o pravú dolnú končatinu svojho milého. Ľavú nohu ohne partnerovi vôkol jeho pravého boku a obopína jeho telo v úrovni pása. Následne uchopí pravou rukou členok svojej pravej dolnej končatiny, ľahkým pohybom nohu dá smerom nahor a pred partnerovou tvárou ju preloží na druhú stranu, konkrétne na jeho pravé plece. Palec a hrot nohy mieri smerom dohora. Partner má súčasne pravú ruku za vlastným telom a súčasne ju používa ako vhodnú oporu na udržanie rovnováhy predovšetkým  pri knísavých pohyboch svojej partnerky. Ak by tak neučinil, hrozila by rušivá strata rovnováhy, čo by mohlo oboch partnerov vyviesť z rovnováhy a príjemné chvíle by si tak nedokázali užiť naplno.

Krok č. 3

Partner po predchádzajúcich dvoch hlavných úkonoch má teraz pravú ruku umiestnenú vôkol ženinho pása. V tejto chvíli si prisunie milenku bezprostredne k sebe. Partnerka potom uloží ľavú nohu spodnou časťou nohy na posteľ (či inú podložku) a zaprie sa o ňu. Práve toto je tá najvhodnejšia chvíľa pre prijatie mužovho „lingamu“ do jej tela. Partnerka umiestni pravé plece vôkol partnerovho  krku. Táto pozícia neumožňuje veľkú príležitosť na akýkoľvek pohyb, či aktivitu. No napriek tomu jej sila je v niečom inom.

Obaja milenci si môžu naplno vychutnávať prúdenie blahodarnej ľúbostnej energie všetkými časťami tela. Neexistuje nič príjemnejšie ako preciťovanie príjemných hrejivých účinkov lásky svojho partnera, či partnerky v každom jednom zakončení svojho tela. A takéto hlboké prepojenie spolu s obojstrannými pohľadmi zaručuje ponímanie neodolateľné pôžitky. Nechceli by ste aj vy byť návštevníkom Rádžasthánu a vychutnať si tak milovanie so svojím partnerom po indicky? Verte či nie, aj vo vašom príbytku si môžete vychutnať slasti, aké zažívali návštevníci pri cestách do Indie. Boli nadchnutými stúpencami tantry a tantrického milovania. Teraz máte výnimočnú príležitosť aj Vy zažiť to, čo vtedajší návštevníci zažívali pri takomto milovaní. Odviažte sa a zažite dačo neskutočné s novou erotickou polohou „Rádžasthán“. Pohltí vás oboch pôžitok, ktorým zabudnete na všetky dennodenné starosti spájajúce sa  so súčasným uponáhľaným životom...

© autor JG 4. marca 2014



erotické polohy sexuálne polohy
Magazín arrow
Magazín arrow