Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Poloha Kámasútry s názvom “Pohonič”

17.02.2014 00:00 Poloha Pohonič

Druhou nami odkrytou erotickou polohou Kámasútry, bude poloha „Pohonič“. K praktizovaniu tejto polohy bude treba viacero vankúšov. Podstatou je, aby sa partnerka posadila na tvrdší vankúš vo vhodnej vyhovujúcej výške. Následne si nakopí okolo seba viac mäkkých vankúšov, na ktorých zaujme miesto na istý čas.

Pohonič“ je polohou s nesmierne hebkým udržiavaním rovnováhy. Podmienkou je však mať dobre silné svaly na nohách, nakoľko ak partneri majú problémy s udržiavaním rovnováhy kvôli slabým svalom, nedokážu praktizovať túto polohu správne. Navyše budú napätí v tajomnej ceste za vyvrcholením. Platí, že táto poloha zabezpečuje priamy očný kontakt partnerov, čo zvyšuje samotné pôžitky u oboch milencov. Vzrušovanie oboch partnerov prebieha výlučne len prostredníctvom pohlaví a dotykov rúk.

Ako správne praktizovať polohu Pohonič

Následne prejdime k samotnému postupu, ako správne praktizovať erotickú polohu „Pohonič“. Je vhodné, ak si partner roztiahne na začiatok kolená a pokľakne si na posteľ. Dôležité je, aby kľačal s rovným chrbtom. Ako podložku pod nohy si musí zvoliť pevný a stabilný vankúš (ktorý sme spomínali vyššie v úvodnom predstavení polohy), na ktorý si sadne jeho partnerka. Tá si sadne tak, že nohy preloží cez stehná muža a obomkne ho okolo pása. Za partnerovým chrbtom má žena dolné končatiny pritisnuté chodidlami smerom k sebe, pozor nie od seba. Následne partnerka zloží svoje ruky na mužove plecia a vzápätí ju partner zľahka pridržiava vôkol pása.

Po splnení predchádzajúcich pokynov sa partnerka uloží do vodorovnej polohy smerujúc do zadnej časti postele. Urobí to tak, že sa prichytí partnerovho predlaktia, aby sa jej vzrušené telo podvihlo. Neskôr sa rukami žena zošmykne z jeho rúk a zloží svoje dlane na podložku (posteľ) vedľa seba.

Tretím nutným krokom pri praktizovaní tejto polohy je to, aby žena podvihla najskôr pravú nohu, potom následne ľavú. Podvihnúť by ich mala až na mužove plecia, kde si ich položí v pokoji. Partner ťahom rozloží do šírky ruky, ktoré má za chrbtom a to tak, že svojim dlaňami sa opiera rovnako ako partnerka podložky (postele). Je dôležité, aby partner obrazom napodobňoval pohyby svojej milovanej. Aj muž nadvihne svoje nohy a položí ich na ramená svojej partnerky. Samozrejme všetko nežne a s citom, aby jej týmto pohybom neublížil.

Práve táto etapa je chvíľou vhodného spojenia a vniknutia oboch pohlaví. V tomto okamihu sa partneri do seba zaseknú, pridržiavajú sa za predlaktie a partner následne položí svoje dolné končatiny dolu na posteľ. Pritom by sa nemalo zabúdať na vášnivý očný kontakt, čo zvyšuje intenzitu spojenia a zlepšuje príjemné slastné pocity smerujúce až k vyvrcholeniu.

V poslednej fáze polohy „Pohonič“ sa odporúča, aby sa žena zaklonila dozadu. Pritom dá aj ona svoje nohy dolu z mužových pliec. Následne ich dá cez jeho stehná vôkol bokov medzi jeho telo a ruky. Obidvaja sa pritom nežne kníšu sem i tam, hore-dolu, pokiaľ nedovŕšia orgazmus. Ak by obaja vyvrcholili súčasne, znásobia tak svoj pôžitok z celej tejto erotickej polohy. Ponorte sa aj Vy do tajomstiev sexuálnej polohy „Pohonič“, ktorú vám priniesol náš neustále sa rozširujúci web www.zerex.sk/blog. Vzápätí si nezabudnite prečítať aj  naše nové články, ktoré neustále budú pribúdať s cieľom potešiť vaše telo a myseľ...

© autor JG 11. februára 2014



erotické polohy sexuálne polohy
Magazín arrow
Magazín arrow