Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Poloha Kámasútry s názvom “Neres rýb”

25.02.2014 00:00 Poloha Neres rýb

Pokračujeme ďalšou v poradí erotickou polohou, tento krát s názvom „Neres rýb“. Ako už samotný názov napovedá, názov sa bude týkať nejakej súvislosti s plávajúcou rybou.

Poloha Neres Rýb príprava

Partnerka zaujme takú polohu, ktorá je typická pre plávajúcu rybu. Nachádza sa tak, že jej horná časť tela je naklonená smerom dopredu. Pritom sa rukami, či celým svojím telom podopiera o posteľ, či iný vhodný nábytok (napríklad operadlo stoličky). Partner sa spočiatku hýbe veľmi slabo, neskôr ráznejšie a energickejšie. Konkrétne etapy samotnej milostnej polohy „Neres rýb“ poodhalíme v nasledovnej časti nášho článku.

Ako postupovať pri polohe Neres rýb

Krok č. 1

Partner ako prvé uskutoční, že si pokľakne svojím ľavým kolenom na podložku. Zároveň jeho pravá noha zostane zohnutá v pravom uhle a zostáva mu oporou. Partnerka si sadne do mužovho lona a to chrbtom k nemu, čiže mimo očného kontaktu, o to viac milostnejšie. Pritom ponechá svoje pravé koleno smerom dopredu a jej ľavé smeruje nadol k zemi. Partner pridržiava svoju milovanú vôkol pása a takto jej vlastne napomáha s udržiavaním stability pri samotnom akte. Žena má uložené svoje ruky na jeho rukách. Takto má muž možnosť venovať sa žene trochu inak, láskať ju na prsiach a predovšetkým na bradavkách. Navyše ju dokáže zasypávať bozkami priamo na krku a záhlaví. Čo poviete, výborná predohra, ktorá dokáže ženu vrcholne rozpáliť. Každú predohru ženy zbožňujú a je dôležitá v úvode každej sexuálnej polohy, ktorú sme vám už v našom blogu odhalili, rovnako aj tých, ktoré ešte len odhalíme. Ženy milujú predohru, na to pamätajte milí páni!

Krok č. 2

V tejto etape partner objíma svoju milovanú okolo pása. Partnerka sa v páse pekne a čarovne nakloní dopredu. Rukami sa zapiera o najvhodnejší nábytok s cieľom pomôcť svojmu partnerovi podvihnúť svoje telo, celú váhu.

Krok č. 3

Vo finálnej pozícii sa partner zodvihne. Rukami zíde po bokoch svojej milovanej partnerky a silno ju uchopí za jej stehná. Následne ju zdvihne a nasunie na svoj vzpriamený „lingam“. Partnerka ponechá svoje nohy vystreté smerom dozadu za seba a to tým spôsobom, aby sa partner mohol hýbať von a dnu, dopredu a dozadu. Je to veľmi dôležité, inak by nemohol vykonávať žiadny pohyb, ak by mu dolné končatiny svojej milej bránili v pohybe. Partner je práve tým dominantnejším pri tejto polohe. On udáva tempo pohybov, na začiatku slabšie a jemnejšie. Postupne s narastajúcim vzrušením sa tempo zvyšuje, čo uvítajú obaja milenci.

V rámci tejto čarovnej polohy je možné dosiahnuť hlboké a prenikajúce vniknutie, práve preto si túto polohu aj vy určite zamilujete a zaradíte ju do svojich spoločných sexuálnych radovánok...

Ak túžite po pôvabe a príťažlivosti počas sexuálneho aktu, neváhajte a zoznámte sa s polohou „Neres rýb“. Verte alebo nie, aj vaša partnerka bude ako ryba vo vode v opojení vzrušujúcich zážitkov, ktoré jej vy ako milenec môžete zaručiť. Je iba na vás, či ako muž „dominátor“ využijete a budete jej rybárom, ktorý sa bude snažiť ju uloviť na svoj prút a budete si vzájomne vychutnávať všetky pôžitky, ktoré táto poloha prináša. Je to práve táto poloha, ktorá spestrí váš terajší sexuálny život? Veľa zábavy praje tím www.zerex.sk/blog...  

© autor JG 19. februára 2014



erotické polohy sexuálne polohy
Magazín arrow
Magazín arrow