Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Poloha Kámasútry s názvom “Lovec”

17.02.2014 00:00 Poloha Lovec z Kámasútry

Menej známou sexuálnou polohou, ktorú predstavíme na našom webe www.zerex.sk.blog bude poloha „Lovec“. Lov bol v minulosti, aj pre samotných Indov, najvyhľadávanejšou a najmilšou činnosťou. Viacerí z nich zlučovali lov so sexuálnymi zábavkami, čo sa aj prejavilo v praktizovaní samotnej polohy.

Ako praktizovať polohu Lovec

Milenci sa pri polohe „Lovec“ hojdajú zľahka sem i tam. Pravidlom zostáva, že žena by mala byť tou dominantnejšou a tiež tou, čo by mala usmerňovať intenzitu samotných pohybov. Práve pri tejto polohe je najvzrušujúcejšie to, že všetky pohyby má práve partnerka pod svojou ochranou.

1. krok

Prvá fáza polohy spočíva v tom, že obaja partneri stoja čelom k sebe. Partner si kľakne na posteľ, na svoje pravé koleno. Svoju ľavú nohu ohne do pravého uhla tak, aby mu bola dostatočnou podperou. Partnerka následne zodvihne svoju pravú dolnú končatinu a nežne ju položí,  s chodidlom smerujúcim nadol, na partnerov ľavý bok. Prsty na jej nohe mieria von a do zadnej časti postele, presne za telo partnera. Partnerka zostáva stáť na svojej ľavej nohe, ktorá však musí zostať dostatočne vystretá. Táto končatina je jej dostatočnou oporou pri praktizovaní tejto polohy (to len na začiatok).

2.krok

V rámci druhej etapy sa partnerka zošmykne na mužove stehno. Súčasne sa ľavou rukou pridržiava pravého pleca partnera. Muž na znak lásky obopína svoju ženu oboma rukami. Popritom sa obaja ťahaním posúvajú sem a tam a tiež sa náruživo zasypávajú bozkami. Takto sa odovzdávajú jeden druhému, veria si a užívajú si silu lásky prameniacu z tejto polohy...

3.krok

Partner sa postupne dostáva do varu a následne silnejšie pritlačí partnerku okolo jej pása. Potom si ju prisunie bližšie k sebe. Partnerka s cieľom udržania stability sa opiera svojou pravou rukou o mužove ľavé koleno. Potom ľavou rukou ho obomkne vôkol krku a prisunie si svojho „lovca“ bližšie k svojmu rozpálenému telu. Táto dlhšia predohra sa končí tým, že muž v tejto polohe vo vhodnom okamihu vnikne do ženy.

Ďalšie pohyby a úkony sú už na samotných partneroch (milencoch). Všetko následne závisí od oboch pohlaví, ako a kedy sa skončí samotné „lovenie jeden druhého“. Aj tu je znova veľmi dôležitou súčasťou vzájomná súhra partnerov. Tá je dôležitá však pri všetkých erotických polohách. Buďte lovcom aj vy a vyskúšate čaro lásky získané i z tejto erotickej polohy vo vašej posteli s vašou partnerkou. Odhaľte a predstavte jej pôvab a príťažlivosť ďalej, tak ako sme sa snažili my vo svojom článku.

Je možné ju obohatiť a doplniť o také prvky, ktoré najviac vyhovujú vám, či vašej partnerke. Vedzte, že fantázii sa medze nekladú ani pri tejto polohe. V konečnom dôsledku cieľom i tejto erotickej polohy je užiť si ju naplno s tým, čo prináša a najmä tak, ako to vyhovie vám (vášmu partnerovi). Náš tím www.zerex.sk/blog vám želá veľa síl na ceste odhaľovania tajomstiev sexuálnej polohy „Lovec“.

© autor JG 12. februára 2014



erotické polohy sexuálne polohy
Magazín arrow
Magazín arrow