Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Poloha Kámasútry s názvom “Krava”

25.02.2014 00:00 Poloha s názvom Krava

V novom týždni, v rámci odkrývania sexuálnych polôh v našom blogu, začneme tentoraz s relatívne neznámou, ale o to vzrušujúcejšou erotickou polohou s názvom „Krava“. Nebojte sa odhaliť znova niečo neznáme, čo je spájané s jednoduchosťou.

Partner pri tejto polohe má príležitosť silno prirážať. Partnerka zasa môže aktívne prijímať prirážanie od muža, no pritom dokáže odpovedať svojou zadnou časťou tela. Existuje ešte taká možnosť, že partnerka padne na začiatku aktu dopredu na vopred pripravené vankúše. Teraz muž môže zostať v príjemnejšej a pre neho ľahšej polohe ako predtým, priamo na partnerke a to v polohe ležiačky na bruchu. Túto pozíciu sme nazvali ako poloha „lyžičky“ v článku na našom portáli http://zerex.sk/blog/poloha-kamasutry-s-nazvom-pluh/ pri polohe „Pluh“. Následne si popíšeme dnes rozoberanú novú erotickú polohu s názvom „Krava“.

Poloha Krava - ako postupovať

Poloha Kámasútra Krava krok 3Krok č. 1

Partner si pokľakne na podložku, najlepšie na posteľ a sadne si zároveň na päty (s kolenami bezprostredne pri sebe). Vzápätí na to si aj jeho partnerka kľakne k nemu a to konkrétne z ľavej strany tak, aby bola v bezprostrednej blízkosti mužovho boku. Obaja zaľúbenci sa zároveň chytajú za svoje telá a vzájomne sa hladia rukami. Partnerka zaujme pozíciu tak, že bude mať jej pravú ruku uloženú na partnerovom ľavom pleci, pričom jej druhá ľavá ruka sa bude nachádzať priamo na jeho pravom predlaktí. Partner zasa svojou ľavou rukou obopne telo svojej milej, druhú ruku má na brušku ženy, zarovno jej drieku (pása).

Krok č. 2

Partnerka v druhej etape tejto polohy pridvihne svoju pravú dolnú končatinu a postupne ju vystrie dopredu, pomedzi stehná jej partnera. Prehne ju v kolene a zároveň ju pritlačí o posteľ, či inú podložku. Samotný bod opretia nohy musí byť tak akurát, musí byť od tela partnerky v takej vzdialenosti, aby sa jej koleno nenachádzalo vo väčšej vzdialenosti, ako je to nevhodné. Každá žena si to najlepšie vyskúša priamo na začiatku aktu, aby to bolo príjemné hlavne pre ňu. Musí platiť, že koleno nesmie zvierať ostrý uhol. Partnerka udržiava stabilitu na ľavom kolene, pričom sa ešte podopiera svojou ľavou rukou partnerovej pravej nohy. Partner vzápätí svojou pravou rukou pridŕža svoju milovanú za pravé stehno.

Krok č. 3

Sexuálny akt milencov pokračuje ďalej. Žena sa pravou nohou ľahko pohybuje v súvislej čiare vpred, súčasne však vystiera svoju ľavú nohu. Takto si hľadá tú správnu polohu v mužovom lone, kde svojou celou váhou zaujme to najvhodnejšie miesto. Oboje nohy natiahne vo vrchnej časti chodidla do špičky a zároveň udržiava rovnováhu na pravej päte a tiež ľavom kolene. Zľahka sa vztýči a ohne sa dozadu k svojmu partnerovi a to tak, že buď sa mu oprie o hrudník alebo sa otočí a hľadí mu priamo do očí.

Krok č. 4

V okamihu, keď partner do ženy vnikne, tá sa otočí k nemu chrbtom. Predkloní sa smerom vpred a zaujme miesto svojimi rukami na posteli. Obidve svoje dolné končatiny ohne a vystrie ich smerom za seba, povedľa partnerových nôh.

Krok č. 5

Milenec v rámci poslednej etapy aktu stisne rukami svoju milú v páse, vystrie sa a zaujme polohu na kolenách. Partnerku nadvihne dohora a dopredu takým spôsobom, že sa obidve jej nohy spočinú pred jeho kolenami. Partnerka s rukami na vankúšoch spojí ruky akoby k prosbe, nakloní svoju hlavu a zaujme tak pozíciu tvárou na svojich rukách. Takémuto ženskému výrazu by neodolal žiadny muž. Zostáva už len vyskúšať čaro i tejto tajomnej erotickej polohy...

© autor JG 19. februára 2014



erotické polohy sexuálne polohy
Magazín arrow
Magazín arrow