Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Poloha Kámasútry s názvom “Koník”

Autor článku: redakcia Zerex.sk 09.03.2014 00:00 Poloha Kámasútry s názvom Koník

Pred začiatkom odhaľovania ďalšej sexuálnej polohy na našom blogu vás musíme upozorniť, že vaša partnerka by mala disponovať ohybnou a flexibilnou chrbticou, nakoľko ďalšia erotická poloha s názvom „Koník“ vyžaduje viacero veľkých pohybov zaťažujúcich práve ženskú chrbtovú kosť. Je pravdepodobné, že ak žena nebude mať ohybný chrbát, neužije si naplno čaro a pôžitok, ktoré prináša táto poloha. Bude jednoducho nespokojná a neuvoľnená. I preto by mal byť každý partner pri tejto polohe maximálne obozretný a pozorne vnímajúci, s cieľom sledovať signály od svojej partnerky a podľa nich sa aj riadiť v rámci samotného aktu. Pre partnerku je azda najpríjemnejšou až koncová poloha na bruchu, so zadočkom zdvihnutým smerom nahor, s hlavou uloženou na rukách, v polohe bez unavovania a zaťažovania vlastnej chrbtice, keď je celkom uvoľnená a s ľahkosťou prijíma vztýčený a búrlivý  „lingam“ svojho milovaného partnera.  

Poloha Koník postup

kamasutra poloha konikKrok č. 1

Partner si pokľakne nohami blízko seba na podložku a usadí sa na svoje päty, s prstami a priehlavkami chodidiel položenými na podložke. Partnerka zaujme polohu na kolenách po ľavej ruke partnera. Boky oboch milencov sú následne tesne spojené, vzájomne sa dotýkajú, zároveň sa obaja obopínajú rukami. Muž drží svoju milovanú vôkol pása, žena zasa svojho milého vôkol hlavy a i za plecia. Milenci môžu doplniť túto úvodnú fázu aj o ďalšie erotické prvky smerujúce k dostatočnému vzrušeniu a uvoľneniu tiel.

Krok č. 2

Medzitým partnerka narovná a natiahne svoje ľavé koleno tak, že zostane pomedzi partnerove stehná. Partner si následne ľavou rukou svoju milú pridŕža v tejto polohe a obopína ju vôkol pása. Popritom mužova pravá ruka zostáva na partnerkinom tele, konkrétne na stehne.

Krok č. 3

Teraz, ako sú obaja milenci, je správna chvíľa pre partnera, aby maznaním partnerkinho pohlavia prejavoval náklonnosť voči nej. Popritom sa môžu obaja zasypávať množstvom bozkov, čo spestrí ich nespútanú rozkoš vzájomnej mileneckej lásky.

Krok č. 4

Následne sa obidvaja partneri uchopia za pravé ruky a partner preloží partnerke ruku cez hlavu. V tejto chvíli má partnerka dovolené spustiť sa na posteľ, ideálne na viac vankúšov.

Krok č. 5

V záverečnej fáze sa partner obidvoma rukami pridržiava bokov svojej milej. Vystrie sa na kolenách, zaujme vzpriamenú polohu a potlačí partnerku viac smerom dopredu, hlbšie do vankúšov. Platí, že čím viacej partnerka v samotnej konskej pozícii skloní panvu, tým intenzívnejšie môže jej milovaný pritláčať a prenikať do jej tela. Ako sme naznačili už vyššie, toto je pre partnerku tá  najpríjemnejšia poloha, keď už nakoniec môže uvoľnene ležať na bruchu, so zadočkom zdvihnutým smerom nahor, s hlavou uloženou na rukách, v polohe bez unavovania a zaťažovania vlastnej chrbtice. Len takto, uvoľnená a oddaná si vychutnáva príjemné pocity v celom jej tele...

Určite rovnako vzrušujúca poloha, ktorú sa oplatí vyskúšať, čo poviete? Skroťte aj Vy  svojho koníka už dnes a vydajte sa na cestu spoznávania tajomstiev ďalšej erotickej polohy. Želáme veľa príjemných chvíľ i s touto polohou a nezabúdajte, že náš blog Zerex je tu pre Vás vždy s niečím novým a rozkošným...

© autor JG 4. marca 2014



erotické polohy sexuálne polohy
Magazín arrow
Magazín arrow