Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Poloha Kámasútry s názvom “Koleso”

Autor článku: redakcia Zerex.sk 01.03.2014 00:00 Poloha Koleso

Milí muži, ak chcete svoju partnerku dokonale uspokojiť a chcete zvýšiť ženský pôžitok z milovania dráždením tých správnych miest v ženskom tele okolo bodu G, máme pre vás tú správnu polohu. Sexuálna poloha „Koleso“ je práve z tých polôh, ktorá vám umožní dráždenie G-bodu.

Poloha Koleso - odporúčania na úvod

Je pravdou, že táto erotická poloha je z tých, ktoré vyžadujú väčšiu ohybnosť ženského tela. Tá sa dokáže získať pravidelným cvičením jogy. Precvičovanie jogy odporúčame v rámci všetkých polôh Kámasútry, čo sme zdôrazňovali aj v našom prvom článku s názvom „Úvod do tajomstiev kamasútry“. Je pravdou, že ak partnerka bude z tých, čo sa venujú pravidelne cvičeniu jogy, bude mať pevnejšie svalstvo, taktiež jej chrbát bude ohybnejší a navyše jej myslenie bude optimistickejšie a húževnatejšie. I tieto pozitívne body budete môcť zúročiť pri erotickej polohe „Koleso“.

Je dôležité, aby sa partner naučil vhodne pracovať s telom ženy. Mal by podporovať telo ženy v jej bokoch a vyvarovať sa silnému prirážaniu. Dôležité je, aby aj svoj chrbát chránil pred namáhaním vedúcim k úrazu. Muž by nemal chrbát priveľmi napínať a pri spúšťaní tela svojej partnerky smerom k zemi by mal urobiť predklon s pokrčenými kolenami. Rovnako by si mal dávať takýto pozor i pri zdvíhaní svojej milej naspäť k sebe do vystretej pozície, v ktorej následne obaja zaľúbenci majú možnosť pokračovať v milostnom vzrušujúcom akte.

Ako postupovať pri polohe Koleso

Jednotlivé kroky tejto milostnej pozície:

Krok č. 1

Najprv sa partnerka uloží do vodorovnej polohy na zemi, podložke (posteli). Potom vystrie nohy s chodidlami od seba na šírku svojich bokov. Vzápätí svoje ruky ohne v lakťoch, dlane uloží pozdĺž svojich uší a zároveň sa zaprie s nimi o podložku, ktorá sa nachádza pod jej telom.

Krok č. 2

Ak je partnerka takto nachystaná, môže sa pristúpiť k druhej etape. Zhlboka sa nadýchne a ohne sa v chrbte, pričom zodvihne svoje boky z podložky, s hlavou ponechanou na podložke presne v mieste zarovno jej rúk. Práve táto pozícia je polohou kolesa. Na rad nastupuje jej partner, ktorý si kľakne k nej tak, že sa bude nachádzať uprostred jej nôh, priamo na jej ľavom kolene. Jeho druhou nohou bude zapretý chodidlom o zem. Samotná noha v kolene musí zvierať pravý uhol, to je dôležité, aby mohol zaujať dostatočnú polohu pre udržanie rovnováhy.

Krok č. 3

Partner následne uchopí telo svojej partnerky presne pod pásom. Zároveň jej spraví podperu v jej bokoch. Po príprave partnerky s cieľom vytvorenia príjemnej pozície na ďalšie úkony v akte, partner zodvihne jej telo smerom nahor. Znova pripomíname dávať pozor na pokrčené nohy v kolenách s cieľom nepoškodenia chrbta pred preťaženosťou. Príjemné chvíle sa môžu razom zvrtnúť na tie nepríjemné a kto by to chcel? Vráťme sa späť k samotnému aktu. Následne sa partnerka zavesí svojou pravou dolnou končatinou vôkol partnera. Svojou ľavou nohou sa ustavične podopiera o podložku (zem) a zodvihuje sa s cieľom uľahčiť prácu mužovi. Ten jej námahu patrične ocení. Súčasne má najvhodnejšiu príležitosť na bezproblémové vniknutie do tela svojej partnerky, ktorá je dostatočne uvoľnená a oddaná celým svojím vzrušeným a vlhkým telom - iba svojmu partnerovi.

Krok č. 4

V záverečnej fáze tejto polohy partner vystrie svoje dolné končatiny presne v kolenách a zostane vyrovnaný aspoň chvíľu. Svoju milovanú partnerku súčasne pridržiava rukami pod jej pásom. Následne partnerka zodvihne svoju ľavú dolnú končatinu z podložky a obidvoma nohami sa omotá kolom partnera. Táto neskutočne zmyselná erotická poloha vystupňuje napätie a vzrušenie popri jemnom vzájomnom pohybe proti sebe. Je len otázkou chvíľočky, kedy obe telá milencov „explodujú“ a vyvrcholia pod záštitou silnej lásky...

Celý tento návod k samotnej erotickej polohe „Koleso“ možno vyznieva náročnejšie, ako všetky doposiaľ interpretované návody erotických polôh, čo sme predostreli na našom webe. Verte, či nie, celá táto námaha skutočne stojí za ten pôžitok a slasť, ktorú prežije praktizovaním tejto polohy. Keďže sa dnes fantázii medze nekladú, tak si spríjemnite intímny život práve touto polohou, a to aj napríklad počas prechádzky v prírode, nakoľko čerstvý svieži vzduch, vôňa trávy, či lístia, ako aj štebot vtákov spolu so slnečným žiarením na vaše telá, toto všetko dodá vášmu milovaniu zase čosi viac... Čo to je, to vám už nedokážeme opísať, to musíte naozaj vyskúšať sami...

© autor JG 20. februára 2014



erotické polohy sexuálne polohy
Magazín arrow
Magazín arrow