Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Poloha Kámasútry s názvom “Jazda na slonovi”

Autor článku: redakcia Zerex.sk 21.03.2014 00:00 Poloha Jazda na slonovi

Poďte s nami odhaliť tentoraz to, čo ponúka ďalšia sexuálna poloha „Jazda na slonovi“.

Ako praktizovať polohu Jazda na slonovi

Ako už samotný názov prezrádza, táto poloha bude predstavovať polohu týkajúcu sa jazdy na slonovi. Pohyby tohto veľkého zvieraťa inšpirovali mnohých aj k praktizovaniu tejto erotickej polohy. Slon vydáva pohyby, ktoré sú kolísavé a prenikajú až na partnerov, ktorí sedia v sedle, pritom oni žiadne cielené pohyby nevyvolávajú. Pokiaľ nemáte v blízkosti slona, na praktizovanie tejto polohy vám bude stačiť i klasická  posteľ, ktorú určite doma budete mať.

Krok č. 1

Partner si pokľakne s rozprestretými nohami, s vrchnou časťou chodidiel odvrátených od podložky, so špičkami nôh mieriacimi do zadnej časti. Podmienkou je mužov vzpriamený chrbát. Partnerka následne obopne partnerove stehná a to tak, že sa mu usadí do lona ako keď si sadá jazdkyňa do sedla zvieraťa (slona). Tvár má pritom otočenú k partnerovi, s kolenami vo vzduchu a zároveň s chodidlami zapierajúcimi sa o podložku, posteľ. Milenci sa obopínajú rukami a odovzdávajú sa jeden druhému na znak vzájomnej mileneckej lásky. Rovnako je dovolené obojstranné zasypávanie bozkami, ako aj ďalšie prvky predohry vedúce k vzrušovaniu obidvoch.

Krok č. 2

Vo chvíli, keď si partnerka vsúva mužov „lingam“ do svojej „yoni“, partner ju zároveň podopiera oboma hornými končatinami vôkol pása. Dvojica si vychutná túto pozíciu istý čas.

Krok č. 3

V tomto okamihu partnerka príde do polohy, keď ako jazdkyňa sa „hýbe na slonovi“. Pravú ruku ovinie vôkol partnerovho ľavého pleca. Svoje telo súčasne zľahka vytáča do pravej strany. Partner ju po celý čas istí rukami pozdĺž jej bokov. Partnerka zakrúti pravú nohu blízko za partnerov chrbát a prisunie ju. Partner sa zasa pravou rukou zošmykne po partnerkinej ľavej nohe a uchopí ju za ľavý členok. Žena sa ľavou rukou istí partnerovho pravého boku. Toto je pozícia, kedy žena sťahovaním svalov vo svojej „yoni“ bezprostredne obomkýna mužov „lingam“. Pomalé knísavé pohyby obom milencom prinášajú silné vzrušenie rozpaľujúce telá oboch milencov. Partner však môže ovplyvňovať pohyb partnerky len pohybom jej pravej nohy. Na zvýšenie svojho vplyvu má dovolené v priebehu praktizovania tejto polohy dať ľavú ruku smerom nahor, a to až pod zadoček svojej milenky.

Návod ako jazdiť na slonovi sme vám predstavili, preto nezostáva nič iné, len zvládnuť i novú erotickú polohu z dielne našej Kámasútry. Buďte znova o krok vpred v napredovaní vo vašom intímnom živote i s touto netypickou polohou.

© autor JG 12. marca 2014



erotické polohy sexuálne polohy
Magazín arrow
Magazín arrow