Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Poloha Kámasútry s názvom “Jacaranda”

Autor článku: redakcia Zerex.sk 21.03.2014 00:00 Poloha Jacaranda

Čo tak dnes večer vyskúšať erotickú polohu z Kámasútry s názvom „Jacaranda“? Ak máte radi dominantnosť ženského pohlavia pri milovaní, je táto poloha tá pravá na vyskúšanie.

Ako praktizovať polohu Kámasútry s názvom Jacaranda

Vychádzajúc zo starovekej ilustrácie uvádzame, že žena má pri tejto polohe bravúrny výjav. Prostredníctvom mužovho tela, prudkým pohybom padá okolo krku muža s tým, že jej voľné neviazané vlasy sa vznášajú po oboch telách milencov. Ruky a nohy milencov sa svojvoľne prepletajú. Partner ležiac na chrbte na vankúšoch, so svojím vztýčeným „lingamom“ vyčkáva na pravú chvíľu, keď si jeho penis všimne a následne aj zoberie jeho partnerka.

kamasutra poloha jacarandaKrok č. 1

Partnerka si vystreto sadne na posteľ (alebo inú podložku), rozpriahne pritom nohy. Partner sa následne usadí pomedzi ženine nohy, čelom k svojej milovanej a tiež rozpriahne svoje nohy. Dá ich krížom pomedzi nohy svojej partnerky a zároveň svoje chodidlá pritlačí za jej chrbtom k sebe. Taktiež aj partnerka pritlačí svoje nohy za chrbtom partnera smerom k sebe. Je dovolené sa v tejto pozícii bozkávať a náruživo hladiť. Obaja milenci môžu spočinúť v tejto pozícii tak dlho, ako im je to príjemné a môžu tak s pôžitkom prežívať vzájomné vnútorné vzrušenie, vytrženie. Výborný príklad náruživej predohry ktorej neodolá žiadny muž, ani žena.

Krok č. 2

Potom sa partner ohne smerom dozadu a pomaly sa začne spúšťať na kopu vankúšov, ktoré má za sebou na posteli. Partnerka reaguje na tento mužov pohyb tak, že mu rukami skĺzne z rúk dolu dokonca až k bedrovému záhybu a pri samotnom pohybe partnera zodpovedne pridŕža.

Krok č. 3

Partner následne zodvihne svoje nohy, pažami sa uchopí za stehná a pridrží ich smerom od seba. Partnerka sa potom skloní smerom dopredu, ponad partnerove telo. Súčasne sa rukami dostane až k dolnej časti jeho nôh a poskytne mu pomoc s ich pridŕžaním. Znova je možné vidieť ukážkovú spoluprácu oboch pohlaví a vzájomnej súhry, ktorú sme už nie raz spomínali už aj pri predchádzajúcich polohách z dielne Kámasútra.

Krok č. 4

Partnerka je neustále naklonená svojou hornou časťou tela dopredu. Následne preloží jednu nohu smerom dozadu, neskôr aj tú druhú nohu. Dosiahne polohu, že zostane kľačať a to s roztiahnutými nohami, pričom sa bude podopierať pomocou priehlavkov. Ďalej sa prudkým pohybom ohne smerom dopredu cez svojho partnera, pritlačí mu stehná k trupu a vsunie si jeho „lingam“ do svojej vzrušenej „yoni“. Táto náruživá poloha je veľmi neistou a nestabilnou. Z toho dôvodu partnerka musí dávať veľký pozor na prudké pohyby „lingamu“ v jej „yoni“, aby často nevychádzal von z tela. Istá sebakontrola tu musí byť, ale v rámci vzrušenia, ktoré touto polohou je možné dosiahnuť, je to zanedbateľné obmedzenie, ktoré každá partnerka isto zvládne.

Ak máte milé dámy, milí páni radi dominantnosť ženského pohlavia pri sexe a milovaní, je práve poloha „Jacaranda“ to pravou na vyskúšanie. Celý postup sme Vám už ozrejmili, už nič nebráni tomu, aby ste sa pustili do náruživého experimentovania s cieľom spestriť si svoj intímny a sexuálny život...

© autor JG 13. marca 2014



erotické polohy sexuálne polohy
Magazín arrow
Magazín arrow