Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Poloha Kámasútry s názvom “Ganga”

Autor článku: redakcia Zerex.sk 21.03.2014 00:00 Poloha s názvom Ganga

Erotická poloha „Ganga“ je jednou z najnáročnejších polôh Kámasútry, ktorej tajomstvo bude odhalené v nasledujúcich riadkoch nášho článku.

Poloha Kámasútry s názvom Ganga - postup

Znova je potrebné zdôrazniť význam cvičenia jogy, ktoré umožní ženám posilniť a spružniť chrbticu, ako aj spevniť ruky. Hlavnú rolu pri praktizovaní polohy zastupuje partner. Samotné bujaré pohyby sú dosť obmedzené, nakoľko pri tejto polohe je nezvyčajné malý uhol vniknutia do ženského tela. Nástrojom k šťastiu a úspechu je balans a kúzlo. V prípade, že partnerka bude unavená, je potrebné sa vrátiť ku kroku č. 3, v rámci ktorého je pre partnera jednoduchšie partnerku podporovať a následne bude možné začať sa venovať energickejším spôsobom milovania.

kamasutra poloha gangaKrok č. 1

Partnerka vstane so slabo roztiahnutými nohami a tiež s pažami zvoľna popri tele. Zodvihne ruky, ako keby chcela pozdraviť žiariace slnko na oblohe a to až dovtedy, kým sa nestretnú nad jej hlavou. Zadrží ruky a telo v jednej úrovni, následne sa ohne v páse, uvoľní ruky smerom nadol a podoprie sa dlaňami o zem pomedzi chodidlá. Partner sa medzitým premiestni priamo za partnerku, aby mal lepšiu východiskovú pozíciu na začiatok aktu.

Krok č. 2

Partner sa slabo nahne, pravú nohu uvoľní, zohne ju v kolene a jemne ju posunie smerom dopredu, k vnútornej strane pravého chodidla partnerky. Partnerka sa následne podoprie rukami, zodvihne pravú nohu zo zeme a švihom ju dostane smerom nahor. Muž ponechá svoju pravú ruku pod partnerkiným vystretým stehnom a poskytne jej pomoc pri zdvíhaní nohy až tak vysoko, aby sa ňou dokázala podopierať píšťalou o hrudník partnera. Vrchol nohy je nasmerovaný smerom hore, cez partnerove pravé plece.

Krok č. 3

V tomto okamihu partnerka uskutoční ľavou nohou zrkadlovo to isté, čo na začiatku vykonala pravou dolnou končatinou. Zodvihne ju zo zeme a švihom ju dostane smerom nahor. Na konci tohto úkonu zaujme polohu na rukách. Prebýva hlavou smerujúcou nadol a dolné končatiny smerujú zasa nahor. Muž ju pritom pridŕža za stehná.

Krok č. 4

Partnerka v rámci štvrtého kroku zhrbí chrbát. „Yoni“ má pritlačenú k partnerovi. Tisne sa s rozkrokom proti mužovmu telu. Plecom a jednou stranou tváre sa podopiera o veľký vankúš, ktorý sa nachádza pod ženou. Partnerka ohne nohy v kolenách a pritisne päty k zadku. Partner počas celej tejto pozície neprestáva partnerku nadvihovať za stehná a pridŕža jej zadok. Partnerka sa svojím telom zaprie o partnerovu pravú nohu, jemne sa zvrtne, odvráti sa a ľavou pažou uchopí partnera za členok. Ako je možné vidieť, poloha „Ganga“ je skutočne len pre skúsených milencov, ktorí sa venujú joge. Muž pri tejto polohe ukazuje, aký je silný a mocný a či vôbec udrží svoju milenku. Tá mu zasa verí, že ju dokáže zadržať na tak dlhú dobu, ktorá bude postačovať na dokonalý sex. Je nevyhnutné dávať pozor na vyčerpanosť a vyvarovať sa jej. V samotnej polohe je záhlavie a krk milenky veľmi chúlostivé a citlivé, čo vyžaduje veľkú pozornosť muža.

Ak si trúfate aj na túto polohu, verte či nie, stojí to za to odhaliť aj reálne tajomstvo polohy „Ganga“... © autor JG 14. marca 2014



erotické polohy sexuálne polohy
Magazín arrow
Magazín arrow