Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Poloha Kámasútry s názvom “Dvojité zakrytie”

03.04.2014 00:00 Poloha Dvojité zakrytie

Milí páni, predstavte si, že len tak ležíte na posteli, máte čas a chuť na sex, len už vás nebaví klasické milovanie. Chcete niečo iné, nové, nepoznané. A práve v tom k vám príde vaša partnerka... Čo by ste mohli podniknúť? Skúste napríklad erotickú polohu s názvom „Dvojité zakrytie“, kedy je vaša partnerka na vás, jazdí na vašej „pýche v nohaviciach,“ pritom vám nehľadí do očí a ukazuje vám jej nádherný chrbát. Očný kontakt však nie je potrebný pri tejto polohe, nakoľko dostatočne sa vzrušíte obaja aj tak a zažijete niečo nespútané a erotické. Zostáva už len začať so samotnou polohou... 

Poloha  Dvojité zakrytie - ako postupovať

kamasutra dvojité zakrytieAko prvý si partner ľahne na chrbát na vhodnú podložku, najlepšou alternatívou je posteľ s tvrdšími matracmi. Partnerka si ľahne voľne na partnera a to otočená svojím chrbtom k tvári partnera. Zároveň sa podopiera lakťami. Nohy má skrčené a chodidlá má uložené na partnerových kolenách. Alebo je taká možnosť, že svoje nohy dá partnerka na podložku (posteľ) blízko mužových kolien.

Po vzájomnej stimulácii následne vo vhodnej chvíli partner jemnými a nežnými pohybmi svojho „lingamu“ prenikne do tela ženy. Pritom svoju milovanú pridŕža za boky, aby nespadla a nestratila rovnováhu. Žena musí udržať vhodnú polohu na mužovi, pretože neuvoľnená bude robiť problémy mužovi pri prenikaní do jej tela. Partnerka pri svojej polohe pomáha svojmu partnerovi svojou panvou a to tak, že s ňou pohybuje smerom hore a následne aj dolu.

Uvedená pozícia je vhodná aj ako predohra, či ako možnosť prejsť do inej erotickej polohy spôsobom, kedy sa obaja milenci jednoducho obrátia. Je to veľmi jednoduché, nakoľko všetko je na samotných aktéroch, pre ktorú polohu sa rozhodnú, napríklad aj niektorú z nášho blogu, kde je na výber už viacero zaujímavých tipov.

Či už sa rozhodnete zostať pri praktizovaní erotickej polohy „Dvojité zakrytie“, alebo prejdete na inú polohu, buďte sami sebou. Robte všetko tak, ako chcete a čo vás baví. Iba tak budete môcť dosiahnuť najlepšie výsledky aj v samotnom milovaní a tiež vo vyvrcholení. Na teraz zabudnite na všetky starosti a problémy vášho života. Uvoľnite sa, všetko počká. Venujte sa svojej partnerke, alebo partnerovi. Určite to náležite oceníte obaja. Prekvapte niečím novým, najlepšie novou erotickou polohou, ktorá otvorí dvere do zázračného „erotického“ vesmíru plného nežnosti, lásky a slasti. Prestaňte sa báť niečoho, čo nepoznáte. Len tým, že sa pustíte do samotného praktizovania, zistíte, že všetko je také jednoduché a v jednoduchosti je krása plná nádherných erotických zážitkov a pôžitkov, ktoré vás pohltia natoľko, že ich bude chcieť prežívať neustále a znova...



erotické polohy sexuálne polohy
Magazín arrow
Magazín arrow