Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Poloha Kámasútry s názvom “Dúhový oblúk”

Autor článku: redakcia Zerex.sk 09.03.2014 00:00 Poloha Kámasútry Dúhový oblúk

Zmyselnou a veľmi erotickou je i ďalšia poloha s príznačným pomenovaním „Dúhový oblúk“. Jej meno vzniklo v rámci idylických a pokojných podôb a jemných vyberavých schém, ktoré telá oboch partnerov tvoria pri sexuálnom akte. Najskôr sa milenci zamotajú do seba, potom sa ako rozrastajúci kvet rozchádzajú. Táto poloha znamená pre partnerov zaslúžený odpočinok a relax po náruživom a horlivom láskaní a milovaní.

Poloha Dúhový oblúk - postup

Jedná sa o citovo úprimnú a vrelú polohu s dávkou tajomstva a pre každého účastníka dáva možnosť vychutnať si všetky pôžitky a pocity, ktoré táto poloha prináša. Očakáva sa, že obaja milenci pri praktizovaní tejto polohy skĺznu do šťastného a slastného sna, častokrát až do spánku.

Krok č. 1

Partner si vztýčene sadne na podložku (posteľ) s nohami roztvorenými do strán smerom pred seba. Potom zodvihne svoje pravé koleno a chodidlom sa smerom pred seba zaprie o posteľ vo výške približne svojho ľavého kolena. Obidve vystreté horné končatiny uvedie do polohy vzad, ohne sa dozadu a následne sa zaprie rukami za sebou o už spomínanú posteľ.

Krok č. 2

Partnerka sa usadí na svojho milovaného šikmo. Spolu s partnerom zaujme polohu tak, že oba páry nôh vytvárajú pritom ostrý uhol. Partnerka uloží svoje kolená hore a chodidlá má plocho dané na podložke. Jej ľavá dolná končatina je prevlečená pod zodvihnutým kolenom mužovej pravej dolnej končatiny. Obidvaja sa ohnú dozadu. Partnerka pritom svoju ľavú ruku uloží smerom za seba a zaprie sa ňou o posteľ (inú podložku). V tejto pozícii partner prenikne do tela svojej milovanej partnerky. Obidvaja potom prekrížia svoje pravé ruky a jeden druhému uložia pravú pažu na pravé plece. Zároveň si pošepky pozerajú do očí a zvyšujú vzájomné napätie medzi sebou.

Krok č. 3

Obaja partneri v sediacej polohe jemne uskutočnia klesanie na posteľ, ohnú svoje ľavé paže v lakťoch a sklesnú na predlaktia. Pravé paže si zároveň vzájomne uvoľňujú dolu rukami. Partnerka sa zosunie chodidlami po posteli a vystrie obe nohy popri mužove boky.

Krok č. 4

V rámci záverečného kroku si milujúci sa partneri uvoľnia ruky. Partner vystrie pravú nohu s tým, že sa bude tesne pri ľavom boku svojej milovanej partnerky. Obaja pôsobia, ako keby vzájomne jemne pletením dávali dokopy dolné  časti svojich vzrušených tiel a horné polovice zasa rozpletali a oddeľovali sa jeden od druhého. Sú pevne zomknutí, no i rozdelení, vytvárajú pritom celok. Partnerka  v závere svojej polohy pozdvihne ruky za hlavu a spojí ich v súvislosti so spojením jej tela s partnerovým a vyjadruje tak znak spokojnosti so samotným aktom. Muž popri všetkom má ľavú ruku jemne a mierne uloženú na jej nohe. Takto obaja partneri dovŕšia vrchol svojho snaženia, najlepšie súčasne a naraz. Ale nie je to podmienka. Nie vždy je možné spoločné vyvrcholenie, ale ak sa to čo i len trošku dá, vyskúšajte dosiahnuť svoj vrchol naraz, či už skľúčení, alebo vzájomne odvrátení. Verte tomu, že poloha „Dúhový oblúk“ Vás dokáže zblížiť, aj keď by sa mohlo na prvý pohľad zdať, že je tomu práve naopak. Prajeme veľa prekrásnych a príjemných chvíľ i s touto nezvyčajnou erotickou polohou...

© autor JG 5. marca 2014



erotické polohy sexuálne polohy
Magazín arrow
Magazín arrow