Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Poloha Kámasútry s názvom “Chrám”

01.03.2014 00:00 Poloha s názvom Chrám

Poloha „Chrám“ je tou, ktorá rovnako vyžaduje ohybnosť a pružnosť tiel oboch milencov. Finálne postavenie oboch partnerov je zdanlivo bez akéhokoľvek pohybu, avšak nie je tomu tak. Sila pohybu spočíva v panvovom svalstve, s ktorým obaja partneri dokážu vyčarovať príjemné pocity na tvári toho druhého. Pri praktizovaní polohy „Chrám“ by ste sa mali radi nasledovným postupom...

Poloha z Kámasútry Chrám postup

kamasutra poloha chrámKrok č. 1

V prvom rade je potrebné mať posteľ s ozajstne silným vonkajškom (povrchom). V tomto smere môžu veľmi pomôcť tie najtvrdšie pružné podložky na ležanie - matrace. Zvyčajne však máme k dispozícii až príliš mäkké postele s matracmi, čo nie je vhodnou voľbou na praktizovanie tejto polohy, pretože sa obaja partneri ľahko prevrátia pri akomkoľvek pohybe. Partner si ako prvý sadne smerom dopredu na svoje päty, kolená nechá rozprestreté s chodidlami znožmo a zaujme polohu s vystretým chrbtom. Partnerka si sadne pomedzi jeho nohy tak, že jej nohy uloží vôkol mužovho pása a s chodidlami zomknutými za jeho chrbtom. Partner si svoju milú pridŕža zľahka vôkol pása, naproti tomu ona ho drží vôkol pliec. V takejto pozícii sa pár môže obsypávať bozkami do tej doby, pokiaľ nebudú obaja dostatočne vzrušení.

Krok č. 2

V tom vhodnom okamihu partner svoju polovičku zodvihne, zvalí ju smerom späť pred seba a svoj „lingam“ zasunie do jej „yoni“. V tejto chvíli partnerka spočíva na chrbte a podopiera sa dlaňami o podložku, ktorú má za sebou. Zodvihne zadok a pravú dolnú končatinu uloží až na pravé mužove plece. Takto postupuje aj v prípade svojej ľavej nohy. Dosiahne stav, keď má obidve dolné končatiny súčasne povedľa seba. Dvojica má sústredený očný kontakt, čo zvyšuje zdravé „napätie“ medzi nimi. Muž ženu kolíše a ľahkou činnosťou smerom dopredu a dozadu do nej preniká.

Krok č. 3

Následne si priľahne k svojej partnerke aj muž a to tak, že sedí oproti nej hľadiac do jej očí. Nadvihuje sa pomocou zapretých rúk o podložku, ktoré má za chrbtom. Zodvihne najskôr pravú dolnú končatinu, následne aj ľavú a obidve dá na partnerkine plecia. Po dosiahnutí tejto pozície sa obaja môžu ľahko smerom k sebe hýbať a tak aj prirážať so súčasným slastným prežívaním mileneckého aktu.

Krok č. 4

Vo finálnom kroku partner zloží pravú nohu z partnerkinho pleca na podložku a partnerka zároveň stlačí jeho vrchnú časť chodidla jej pravou rukou. Následne zloží na zem popri mužovom tele svoju ľavú dolnú končatinu ona. Partner zodvihne pravú ruku, partnerka zasa ľavú a obidvaja nad hlavami obe ruky zovrú. V prípade, že je takáto pozícia obom nevyhovujúca, môžu obidvaja dať dole na zem aj ostatné nohy a počas bozkávania sa môžu schýliť smerom k sebe a tak upevniť vzájomný pôžitok z praktizovania tejto polohy. Ďalšia erotická z dielne Kámasútry bola naším blogom úspešne odhalená, tentoraz na prvý pohľad náročná chrámová poloha. Ale v skutočnosti nie je taká ťažká, ako pôsobí. Zostáva len na vás, či ju vyskúšate alebo prenecháte ju iným.

Vedzte, že aj táto poloha dokáže vniesť do vášho sexuálneho života príjemné spestrenie a zahnať to, čomu vravíme nuda a stereotyp v intímnom živote... Tak prečo nevyskúšať  chrám plný vášne, pôžitku a vzrušenia?

© autor JG 27. februára 2014



erotické polohy sexuálne polohy
Magazín arrow
Magazín arrow