Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Poloha Kámasútry s názvom “Antilopa”

01.03.2014 00:00 Poloha Kámasútry s názvom “Antilopa”

Ďalšia nami odhalená erotická poloha nesie názov „Antilopa“. Uvedená poloha antilopy umožňuje žene čarovnú a zvádzajúcu skladbu šarmantných pohybov (hmatov) pod záštitou mužského tela. Na úvod je potrebné podotknúť, že táto poloha sa nezaraďuje medzi tie najjednoduchšie a obom partnerom príde vhod posilňovanie tela jogou, nakoľko táto poloha vyžaduje istú dávku pružnosti a ohybnosti oboch tiel milencov.

Táto poloha je aj o zverení sa milujúcej ženy svojmu milujúcemu partnerovi a viera v to, že muž dokáže zodvihnúť svoju partnerku vo chvíli jej odklonenia z jeho objatia. Partner okrem iného by si mal dávať pozor na poranenie svojej chrbtice v tých najzáťažovejších chvíľach (pri zdvíhaní svojej milej), a to vhodným pokrčením nôh v kolenách. Len samotnou praxou a cvičením je možné dosiahnuť krásne výsledky v pôvabných pohyboch pri praktizovaní samotnej polohy, ktorá ako všetky ostatné polohy Kámasútry má svoj podmanivý pôvab.

Poloha Kámasútry s názvom Antilopa - postup

Najprv sa poriadne uvoľnite a zahrejte svoje vzrušené telá. Postavte sa čelom k sebe, s nohami znožmo. Ako prvý si partner kľakne pomedzi partnerkine nohy a to konkrétne na pravé koleno. Ľavá noha sa ocitá ohnutá v kolene a má ju pred sebou ako podperu. Potom nastupuje partnerka, ktorá sa usadí na ľavé stehno svojho partnera a svoje plecia mu dá vôkol krku. Súčasne partner partnerku drží vôkol pása.

V druhej fáze sa partner zvoľna zodvihne s tým, že poskytuje podpdru svojej milej v úrovni chrbtice. Tá to patrične ocení, nakoľko jej chrbát je vystavený vyššej záťaži. Žena následne zodvihne obidve nohy z podložky a dá ich dokopy za mužov chrbát. Zároveň nimi obopína svojho milovaného okolo drieku.

V zápätí sa partner predkloní, svoju milovanú uvoľní tak, aby o niečo klesla nadol smerom od neho. Samozrejme ju ustavične drží rukami okolo trupu. Toto je chvíľa, keď si partner svoju partnerku môže nasadiť na svoj tvrdý „lingam“. Žena sa nohami prisunie do pozície, v ktorej bude spokojná a bude sa cítiť príjemne. Je to pozícia veľmi silnej vzájomnej žiadostivosti plynúcej z nízkej možnosti pohybu.

V rámci poslednej fázy partner svoju milovanú popustí pred seba až hlavou k zemi. Partnerka sa obidvoma dlaňami podoprie o zem v úrovni blízko mužových nôh. Takto sú obaja milenci dokonale prepojený a môžu si vychutnávať silu energie, ktorá prúdi celými telami. Niečo veľmi silné a energické...

Čo poviete, milí páni, zasa nová a veľmi erotická sexuálna poloha pre vás a vašu partnerku. Vedzte že, v minulosti práve túto polohu praktizovali muži so svojimi partnerkami najčastejšie po veľkej hádke ako vhodný a účinný nástroj na vzájomné zmierenie sa. Usudzujeme, že je to skutočne skvelý nápad a spôsob, ako skutočne svojej milovanej dokázať, že vám na nej záleží a viete s ňou prežiť skutočne čarovnú erotickú chvíľu i v prípade, že ste nemali práve najlepší deň. Dbajte už dnes na pružnosť svojich tiel a buďte fit, lebo neviete, kedy príde chvíľa a potreba zmieriť sa s vašou milovanou osobou aj napríklad polohou „Antilopa“.

© autor JG 24. februára 2014



erotické polohy sexuálne polohy
Magazín arrow
Magazín arrow