Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Podpora potencie a jedlo: čo jesť a čomu sa naopak vyhnúť?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 02.02.2016 00:00 Podpora potencie a jedlo: čo jesť a čomu sa naopak vyhnúť?

Pripravili sme pre vás článok, v ktorom budeme v jeho prvej časti hovoriť o jedlách na podporu potencie. V druhej časti článku predstavíme látky, ktoré potencii skôr uškodia, ako pomôžu. Ak sa chcete dozvedieť viac aj o tejto problematike, rozhodne si prečítajte náš článok až do konca.

Čo podporuje potenciu

Ďumbier (zázvor)

Ďumbier, či zázvor netreba zvlášť predstavovať. Predovšetkým jeho koreň sa používa na prípravu čajov a chutných pokrmov. Vďaka nemu ožíva aj mužská potencia. Okrem toho má zázvor aj výborný antibakteriálny účinok a je vhodný aj ako účinná prevencia pred prechladnutím.

Cícer 

Ďalšou priaznivou rastlinkou na podporu potencie je strukovina cícer. Jej pozitívne vplyvy na potenciu sú zaručené vďaka vysokému množstvu amynokyseliny L-arginín. Táto látka podporuje prietok krvi v celom tele, vrátane pohlavných orgánov. Viaceré štúdie preukázali priaznivý vplyv na zlepšenie erekcie už pri množstve 5 gramov aminokyseliny počas šiestich týždňov dennodenného užívania. I to podnietilo výrobcov doplnkov výživy na zlepšenie erekcie, aby túto látku dávali do ich zloženia. Výťažok L-arginínu objavíte aj v účinnom produkte Zerex.

Ženšen

Osvedčená potravina, ktorá je označovaná aj ako silné afrodiziakum. Osvedčil sa jednak v čaji, ako aj v doplnkoch výživy. Oživuje a podnecuje jednak mužské, ako aj ženské pohlavie.

Z ďalších povzbudzujúcich potravín skúste aj špargľu, ryby, yohimbé, vlašské orechy, či cesnak s cibuľou. Ak radi koreníte, výborné na podporu potencie sú i koriander, bazalka a klinček.

Aké jedlo potencii neprospieva

Tuky

Erekcii neprospieva zlá životospráva s množstvom tukov! Pri pravidelnom pohybe a cvičení si podporujete aj erekciu. Ak sa nebudete hýbať, opak bude pravdou. Zvýšený cholesterol a vysoké množstvo (nezdravých) tukov v tele neprospievajú erekcii, práve naopak zvyšujú jej poruchy.

Kofeín a káva

Kofeín obsiahnutý v káve môže zhoršovať pri prekračovaní denných dávok funkčnosť penisu. Kofeín zvyšuje tlak krvi a znižuje libido a mužskú plodnosť. Ak budete piť veľa kávy, dostanete tak do tela viacej kofeínu, čo bude mať za následok menej testesterónu a častejší výskyt problémov s erekciou. Okrem kofeínu vo veľkom množstve by ste sa mali vyvarovať aj nikotínu, alkoholu a iným druhom drog.

Myslite na to, že problém s potenciou sa neobjaví hneď. Je zrejmé, že je to otázka aj niekoľkých rokov a ak tento čas podceníte, dôsledky môžu byť až katastrofálne. Čas zmeniť prišiel už dnes a je potrebné vsadiť na potraviny, ktoré podporia potenciu v ktoromkoľvek veku, bez akejkoľvek ujmy.

Podporte potenciu - Zerex Klasik na skúšku



podpora erekcie zdravie
Magazín arrow
Magazín arrow