Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Po čom túžia ženy v posteli? Vsaďte na týchto 8 trikov

Autor článku: redakcia Zerex.sk 17.07.2015 00:00 ženy

Nemusí to byť vôbec jednoduché zakaždým pochopiť, čo vlastne to chce vaša partnerka v posteli. Uvedomujeme si, že niektorý z vás dostanú z toho aj traumu. Ale nemusí to vždy dopadnúť tragicky. Stačí sa viac zamyslieť a popremýšľať nad tým, čo by také mohlo zaujímať aj tú vašu v posteli. Ak si neviete poradiť, tak ste na správnom mieste, pretože prinášame článok, ktorý vám pomôže sa zorientovať aj v tomto smere. Čítajte ďalej, dozviete sa oveľa viac.

1. Myslite na partnerku, nie na seba

     Dokonalý muž, partner a milenec je ten, ktorý ako prvé myslí na svoju partnerku a nie na seba. Snaží sa splniť všetky jej požiadavky, aj tie v posteli: Začne predohrou, ktorá najviac vzruší partnerku, nežne sa jej dotýka na všetkých partiách a pokračuje v splnení všetkého, čo si jeho partnerka žiada v posteli. Ženy odsudzujú a priam neznášajú takých mužov v posteli, čo si iba rýchlo užijú a rýchlo končia. Aj ženy milujú dlhú erekciu u svojich partnerov a tým aj dlhší, nie príliš krátky sex.

2. S orálnym sexom opatrne!

Nežiadajte orálny sex, aj keď sa vám to páči ako všetkým mužom. Myslite na to, že nie každá žena ho tiež miluje, tak ako vy. Mnoho žien ho odsudzuje, nedokáže ho praktizovať ani uspokojiť svojho partnera svojimi ústami. Správny milenec ženu do ničoho nenúti, obzvlášť ak mu dala partnerka raz, či dvakrát najavo, že to nechce robiť. Preto sa vyplatí žiadať iba to, čo sa  žiada aj vašej partnerke a milenke a čo sama chce pre vás urobiť.

3. Pýtajte sa

     Nezabúdajte sa jej spytovať, čo sa jej páči viac a čo zase menej. Je správne, ak sa partner spytuje, či to robí dobre, či má dostatočné pohyby, dotyky a čo robí zle. Takto dokážete svojej milovanej, že si ju vážite a že vám veľmi záleží na tom, aby sa sex páčil aj jej. Pokiaľ ste niekedy sebec aj vy, tak prestaňte kašľať na svoju partnerku a ihneď to zmeňte a uvidíte ten rozdiel.

4. Na análny sex v posteli zabudnite

     Rovnako ako pri orálnom sexe, aj pri análnom sexe platí, že nenúťte svoju partnerku do tejto pikantnejšej praktiky, ak to sama nechce. Musíte pochopiť, že análny sex je vo všeobecnosti u nás ešte celkom tabu a mohlo by sa stať, že by ste vážne ohrozili váš intímny život, ak ju budete predsa do toho nútiť. Uvedomnte si, že ho nechce možno aj preto, že sa obáva bolesti, ktorá môže byť na začiatku vážnym problémom. Ak chcete análny sex, musíte počkať, pretože postupom času, ako sa vzťah a intímny život vyvíjajú, tak je možné, že sa ho dočkáte neskôr, ak budete viacej skúsenejší. Chce to čas a vzájomné pochopenie a dohodu.

5.  Dokonalá výdrž...

     Milovať sa, milovať sa a milovať sa. Kto by to nechcel. Keď sa skutočne ľúbite, nemali by ste mať s tým problém. Vedzte, že aj keď by sa to nemuselo na prvý pohľad zdať normálne, ale aj ženy obľubujú dlhý sex, pravidelné a dlhé milovanie, hoc aj celú noc. Ocenia, ak muž a partner má super kondíciu a výdrž, nehovoriac o silnej a kvalitnej erekcii. Len pozor na skutočne prehnané maratóny. Stanovte si limit a množstvo. Najlepšie bude, ak budete mať rovnaké predstavy, kondíciu a energiu.

6. Využite svoju drsnosť a silu

     Možno si myslíte, že ak budete v posteli za nežného milenca, že partnerke sa to bude páčiť. No odtiaľ potiaľ. V sexe a pri milovaní musíte mať limity aj čo sa týka vašej nežnosti, rovnako aj sily a drsnosti. Správny milenec vždy musí správne odhadnúť, akou silou a intenzitou bude obšťastňovať svoju partnerku.

    Na druhej strane mnohé ženy nevedia dať najavo, že chcú, aby ich partner pritvrdil. Alebo aj keď to dajú najavo, skôr tak, že to nepochopí správne. V tomto smere musí aj partnerka dať jasný pokyn, aby muž pritvrdil. Vzájomná súhra a dopĺňanie sú základom úspešného intímneho života. Vsaďte napríklad na tvrdšie pohryznutie na krk, či na jej bruško. Alebo ju pľasnite po zadku pri vašej obľúbenej polohe odzadu. Niektoré ženy nedajú dopustiť napríklad aj na silnejšie ťahanie za ich vlasy alebo pritláčanie ich krku. Možností je veľa, vsaďte na to, čo vzrušuje najviac tú vašu a kde si to môžete patrične aj dovoliť, aby ste jej neublížili.

7. Nezabúdajte na pochvalu a komplimenty

      Aj v posteli ju pochváľte a preukazujte jej komplimenty. Uvedomte si, že každá žena chce byť aj v posteli krásna a chce vyzerať vždy "naj". Skúste napríklad pochváliť jej celkový výzor, postavu, či iba konkrétnu časť tela, napríklad prsia, či zadok. Bude stačiť iba jednoduchá veta typu „Ten tvoj zadok je najkrajší.“ Správny milenec, ak ľúbi skutočne svoju partnerku, bude ju milovať a ľúbiť so všetkým dobrým aj zlým, aj s tým, čo je pekné, aj čo je pekné menej. Toto musíte tiež pochopiť, ak chcete docieliť pokoj a kvalitný sex v posteli.

8. Jemne a nežne

     Prežiť pikantný, divoký sex plný vášne a pôžitku, to by chcel asi každý. No nie všetky ženy túžia rovnako po tom istom, ako my muži. Teraz si síce odporujeme s bodom č. 6, ale je to tak. Musíte byť aj drsným mužom, rovnako aj nežným. Dbajte hlavne na nežnejšie pohyby a dotyky. Objímajte ju s cieľom zabezpečiť jej pocit bezpečia a pohody. Myslite na to, že ženy túžia byť milované, obľubujú mužskú silu, no v istých okamihoch priam vyžadujú nežnosť a jemnosť zo strany muža. Je to ich zámerný cieľom pôsobiť žensky a aby mohli lepšie zvádzať.

     Tak čo milí páni, teraz keď viete, po čom túžia ženy v posteli, ste pripravení im to s radosťou venovať pri najbližšom milovaní? Alebo vy milé dámy, predstavíte svojmu milovanému dávku vašich snov a tipov na dnešný večer?

tabletky na erekciu



rozkoš erekcia milovanie sex erotika
Magazín arrow
Magazín arrow