Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Obvod je dôležitejší ako dĺžka. Čo si ženy myslia o penisoch?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 14.01.2017 00:00 Obvod je dôležitejší ako dĺžka. Čo si ženy myslia o penisoch?

Dnes sme sa pozreli podrobnejšie na to, čo je dôležitejšie pre ženy, či skôr dĺžka alebo hrúbka čiže obvod mužského penisu. Zozbierali sme niekoľko reálnych a dostupných výpovedí žien z nezávislých a verejných diskusných fór a diskusií na internete. Ako ste na tom vy s týmito informáciami? Máte v tom jasno, čo preferuje vaša partnerka? Ak nie, prečítajte si zoznam výpovedí a spravte si sami úsudok, aby ste sa mohli zariadiť podľa toho ...

Čo si ženy myslia?

Ružena a jej skúsenosť: "Mne vyhovuje najlepšie 17/5 a pokladám to za mužský priemer ... Dlhší nemusí byť, možno radšej kúsok hrubší by som zniesla viac." Silvia: "Nie iba dĺžka je dôležitá, ale aj hrúbka penisu. Keď je penis tenký, tak pôsobí na steny pošvy slabo a vtedy to nie je ono. "

Maťa: "Podľa mňa je blbosť, že musí byť obrovský. Mňa osobne to bolí, keď je obrovský. Radšej uprednostňujem menší penis, ale nevravím, že by mal mať zase 8 centimetrov :) Ide o techniku, aj keď má niekto 20 centimetrov a nevie ho používať, tak je to k ničomu ...:) "

Margita: "Súhlasím s tými ženami, čo tvrdia, že dlhý je nanič, pretože nemôže prirážať ... Ale každej určite vyhovuje niečo iné, preto aj chlapi majú svojich "tátošov" v rôznych veľkostiach ... Už len treba nájsť toho najvhodnejšieho :) Aj keď osobne si podľa hrúbky, či dĺžky nevyberám. Dôležité je, či ma chlap priťahuje a to, čo má v boxerkách, neriešim :) "

Afrodita: "Nie je pravda, že na veľkosti nezáleží. Záleží a veľmi! Už v 4. a 6. storočí sa v Kamasútre Vatsjajána zaoberal aj veľkosťou pohlavného údu a vagín (okrem erotických polôh). Slovná hračka, ktorú používajú väčšinou muži s malými penismi, že "aj s malým gašparkom sa dá zahrať veľké divadlo ... hm ... dá sa, ale nie na veľkom pódiu! Preto by si mal každý k sebe hľadať primeranú veľkosť, tak ako majú muži svoje "nádhery" rôznych veľkostí, tak aj ženy majú svoje "čísla". Aj Kámasútra rozdeľuje mužské údy na zajac, býk, kôň, u ženských vagín to je srna, kobyla, slonica ... Je smutné, ak sa stretne napríklad zajac so slonicou ... to si tak akurát mohol zaplatiť kurz plávania ....:) "

Anonymka: "Netvrdím, že chcem mať v sebe nejakého kolibríka, ale baranidlo na rozbíjanie orechov mi tiež ku šťastiu nechýba. Menej ako 17 centimetrov je akurát dosť ...:) "

Saskia: "Takéto diskusie sa mi zdajú hlúpe. Ak sa predsa zoznamuješ s dievčaťom, nebude sa ťa predsa pýtať na dĺžku a hrúbku penisu! Ak budete mať spolu sex, nebude ti ho predsa merať ... ale budete myslieť na úplne iné veci ... aby vám bolo čo najlepšie. Chlapci, aj keď je to vaša pýcha, nebuďte tak úzkostlivo zameraní na svoje mužstvo. Žena, ktorá miluje svojho partnera, nehľadí na veľkosť penisu, ale na veľkosť jeho lásky k nej."

Anonymka: "Slovenský priemer dĺžky penisu je tuším 16 centimetrov a hrúbka ... neviem ... asi 3 až 3,5 centimetra... Ale podstatnejšia je myslím hrúbka a nie dĺžka. "

Lenka: "Neviem prečo si všetci chalani myslia, že čím väčší a hrubší penis, tým je to pre ženu lepšie ... blbosť ... babám ide skôr myslím o celkový tvar a príliš veľký je nanič, ako aj príliš malý, čiže akurát je 15 až 17 cm a nejaký cm hore dole neprekáža ... hrúbka 5 až 5,5 cm :)"

Lenka: "Môj má dĺžku 14 cm, obvod penisu 12 cm a hrúbku 4,5 cm a som spokojná ..."

Náš komentár na záver

Nech je dĺžka a obvod vášho penisu aký je, podstatné je, ako aj niektoré ženy v uvádzaných výpovediach uviedli, aby ste si s partnerkou rozumeli a aby sa vám páčilo to, čo spolu robíte. Ak sa milujete navzájom, nič takéto nebudete riešiť. A preto nie je ani tak podstatná dĺžka ani obvod penisu. Len všetko bude závisieť od toho, ako sa k tomu každý z vás postaví.

Dôležitá je aj psychika a sebavedomie, bez toho to nepôjde, aby ste si s partnerkou (partnerom) dostatočne užili aj v posteli. Ak by ste aj napriek tomu mali komplexy, vždy vám môže pomôcť Zerex, intímny pomocník pre každý mužský penis! Možno vás bude tiež zaujímať: "Sexuálne rekordy: Koľko meria najdlhší penis na svete?" alebo "S malým gašparkom si veľké divadlo nezahráte."  



penis
Magazín arrow
Magazín arrow