Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Aj vôňa kvetov je pre ňu afrodiziakom. Akým kvetom ju potešíte?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 20.06.2017 00:00 parfum

Vedeli ste, že 21. júna oslavujeme Deň kvetov? Vaša partnerka sa určite poteší, ak ju v tento deň obdarujete voňavou a krásnou kyticou. Čerstvé kvety vo váze jej budú robiť radosť doma alebo v práci. Zvodná kvetinová aróma je naviac skvelé prírodné afrodiziakum – výbornou voľbou je preto tiež kvetinový parfum.

Kvetinové vône sú sladké a rafinované

Arómy kvetov sú veľmi obľúbené medzi dámami – opýtajte sa tej vašej, ktoré kvety má najradšej. Tu sú niektoré kvetinové vône, ktoré pôsobia ako afrodiziakum.

Konvalinky

Sezóna konvaliniek je veľmi krátka – o to vzácnejšia je kytička bielych kvietkov, ktoré naladia vašu drahú na romantickú vlnu. Vôňa krehkých konvaliniek je jemná a nezabudnuteľná. Často býva súčasťou dámskych i pánskych parfumov.

Tuberózy

Nechajte si v kvetinárstve zhotoviť vkusnú kyticu s bielymi tuberózami – ich opojná aróma je skutočne podmanivá a poslúži ako vynikajúce afrodiziakum. Tuberóza kvitne v noci a jej čarovnú moc poznali už v starej Indii. Do Európy sa dostala v 17. storočí a udomácnila sa nielen ako okrasná rastlina v záhradách ale aj ako obľúbená kvetinová zložka, ktorá obohatí dámsky parfum.

Kosatce

Výrazná fialová farba a zamatový povrch kosatcov je pastvou pre oči – tieto kvety však zoženiete aj v mnohých iných farebných variantoch (biele, žlté, ružové…). Kosatce alebo irisy sú pastvou pre citlivý noštek vašej dámy. Ich ušľachtilá vôňa jej zaručene zlepší náladu.

Ruže

Azda žiadna kvetina nevyjadrí náklonnosť tak priamočiaro ako práve ruža. Popri klasickej červenej farbe poteší aj kytica z bielych, ružových či jedinečných čajových ruží. Vzácny ružový olej sa už po stáročia využíva ako silné afrodiziakum a ako jedna zo základných ingrediencií pri výrobe parfumov. Ružové tóny obsahujú napríklad afrodiziakálne parfumy určené na prilákanie sexuálneho partnera.

TIP NA ZÁVER 

Vysoko koncentrovaný parfum Zerex je ideálnym darčekom pre vašu partnerku – obsahuje starostlivo namiešanú zmes kvetinových, korenistých a ovocných zložiek, z ktorých si vyberie každá dáma. Kvetinové vône sú však vhodné aj pre mužov – ak chcete voňať svojej vyvolenej, vyskúšajte napríklad pánsky parfum Zerex Sport s rafinovanou kombináciou kvetinových (fialka, ruža, hyacint, cyklamén) a citrusových (pomaranč, citrón, limetka, mandarínka) tónov.



o ženách zvádzanie vzrušenie afrodiziakum
Magazín arrow
Magazín arrow