Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Panna - žena

Autor článku: redakcia Zerex.sk 07.03.2014 00:00 znamenie Panna - žena

Ženy v znamení Panna sú charakteristické tým, ako sa dokonale vedia postarať o svoj výzor a ako vedia byť neustále upravené. Slovo elegancia ju azda najviac vystihuje, pričom vždy sa chová ako žena a nikdy nie ako dievča. Od tejto ženy môžete očakávať láskavé slovo, ale najmä komplimenty či vkusné poznámky ku všetkému, do čoho sa skutočne vyzná a čomu rozumie.

Charakteristika znamenia Panna - ženy

Ak s ňou ide muž na rande, rozhodne sa nebude pri poháriku nudiť. Prekvitá vedomosťami a inteligenciou, ale vie najmä človeka odhadnúť a vytvoriť si o ňom obraz. Pre mužom sa chová veľmi dôstojne, často z nej nedostanete vulgárne slová či názory na sex a podobne. Svojich partnerov si ženy v znamení panna vyberajú skutočne veľmi dlho a dôkladne. Zameriavajú sa najmä na to, aby aj muž bol dostatočne elegantný a aby zapadol do jej štýlu. Svojho ideálneho partnera má už dávno vo svojej hlave, pričom v skutočnom svete hľadá niekoho, kto by sa mu veľmi podobal. Harmónia prichádza až vtedy, keď dosiahne všetky potrebné vlastnosti u neho a vtedy, keď sa jej muž prispôsobí vo všetko, čo vyžaduje.

Žena v znamení Panna v posteli

Ak sa vám podarí preniknúť k jej srdcu, potom ste vyhral jackpot. Určite Vás obklopí nekončiacou sa láskou a rozhodne budete šťastný, pretože tieto ženy vedia, ako majú milovať svojho muža a čo naňho platí. Sex v jej ponímaní k životu patrí, berie ho absolútne normálne s tým, že aj tu má isté predstavy, ako by to malo vyzerať.

Základom je romantika, ktorá by nemala chýbať a taktiež predohra, ktorá je základom ku krásnemu večeru. Celkom racionálne sa stavia k celému sexuálnemu styku, rozhodne sa nebráni sexu, ako takému a nepôsobí odmietavo. Predtým však, ako by ste sa mohli s takouto ženou milovať, Vás ona sama musí dobre poznať. Známosti na jednu noc nie sú veľmi častými poznámkami v jej diári, pričom viac ako jednorázovky má rada dlhodobé vzťahy, ktoré ju napĺňajú a v ktorých si všetko môže dokonale užiť.

Ak ste zameraný len na sex, táto žena bude veľmi sklamaná. Skôr od vzťahu očakáva niečo iné, povedzme lásku a city. Ak jej ju neprejavíte dosť často, končí sa to rozchodom. Ak dokážete takúto ženu rozpáliť natoľko, že je z Vás celá „hotová“, potom ste dosiahli absolútny stav v jej srdci a môžete sa tešiť na skvelé zážitky zo spoločnej postele. Určite však nepripustí, aby ste skúšali na ňu rôzne nové sexuálne polohy bez toho, aby to sama chcela. Všetko musí mať pod kontrolou a všetko reguluje.

Ak však chcete skúsiť niečo iné, spoločná sprcha sa jej rozhodne bude páčiť. Ak sa Vám podarí dostatočne dobre zaujať túto ženu, potom je len na Vás, ako bude sex prebiehať, avšak v rámci istých pravidiel. Zabudnite na perverzné chute, ale myslite skôr na trochu inú klasiku. Vždy sa však snaží o dokonalý zážitok, ktorý si chce uchovať a ktorý chce, aby ste aj Vy mali na mysli.



Magazín arrow
Magazín arrow