Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Panna - muž

Autor článku: redakcia Zerex.sk 07.03.2014 00:00 znamenie Panna - muž - erotický horoskop

Muž v znamení Panna nie žiadny sexuálny deviant ani človek, pre ktorého je sex základom k spokojnému životu. Má rád svoje pohodlie, je veľmi jednoduchý a očakáva, že partnerka bude práve tá, ktorá ho ohúri tým, čo robí a ako vyzerá, pričom až vtedy sa začne prejavovať aj jeho sexuálne cítenie a začne byť oveľa aktívnejší v posteli.

Panna muž - ako ho získať

Na pohľad muž v znamení Panna vyzerá skoro dokonale, respektíve ako z časopisu. Rád sa oblieka do značkových a pekných vecí, pričom dbá aj o svoj účes či o svoju pleť. Je veľmi spokojný, ak je dokonale upravený a ak vyzerá presne tak, ako chce. Ak hľadáte muža do spoločnosti, muži v tomto znamení majú na to veľké predpoklady a vlohy.

O ženách toho často veľa nevie, avšak rád ich počúva a zhovára sa s nimi. Tie mu často prejavia náklonnosť, pretože takých mužov je skutočne málo. Tak, ako aj navonok, sa správa aj v súkromí. Ak už má prísť k milovaniu, rozhodne to bude v príjemnom a romantickom prostredí, o ktoré sa dokonale postará.

Je veľmi rád, ak mu žena prejaví svoju náklonnosť a ak mu povie prejavy vďaka za to, že sa o ňu stará. Nečakajte od neho však nenásytnosť, ktorú by dával najavo.

Muž v znamení Panna je veľmi jemný a nežný. Vie si ženu získať dotykmi, pohľadmi a slovami, ktoré sa ženám musia páčiť.

Muž v znamení Panna v posteli

To, aký si vytvorí vzťah k milovaniu, závisí často na jeho partnerke. Tá dokáže milovanie obzvláštniť a navodiť tú správnu atmosféru. Takýto muž sa o to len zriedka kedy postará.

V posteli sa však vie prispôsobiť a nepozerá sa len na seba. Dosiahnutie vrcholu je teda spoločnou záležitosťou, pričom nie je egoistický v týchto veciach. Dokáže veľmi dobre využiť svoje filmové vlohy, a tak často ho vidíte bez záujmu o erotiku či o milovanie, pričom veľmi často tento nezáujem len hrá. Avšak sú aj chvíle, kedy vôbec nie je vzrušený a kedy očakáva, že sa o to partnerka postará.

Sex berie ako aktivitu, ktorá k životu patrí, dokáže bez nej žiť, ale už keď má prísť, tak nech je všetko dokonalé tak, ako je aj on sám. Dokáže urobiť prvý krok, avšak očakáva, že žena nebude len mlčky ležať či sedieť. Chce, aby aj sa aj ona prejavila. On ju síce dokáže rozpáliť všetkým tým, čo robí, ale vyžaduje, aby ani ona nezostala chladná a začala tiež konať.

Predohra pre neho znamená neuveriteľné množstvo dotykov a používanie jazyka všade tam, kde sa dá. Má rád, ak je pri sexe nadradený a ak má všetko pod kontrolou. Ako keby sa stále stará o to, či je skutočne všetko v poriadku.

Z polôh má rád tie klasické, i keď niekedy mu nezaškodí skúsiť aj niečo iné, avšak nebude to on, kto bude iniciátorom. Ak mu žena hladí brucho a aj to, čo má pod bruchom, potom je všetko v poriadku. Vtedy sa cíti skutočne dobre a užíva si to.



Magazín arrow
Magazín arrow