Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Muži z nej šalejú: tieto triky ovláda len kráľovná orálneho sexu

Autor článku: redakcia Zerex.sk 21.09.2017 00:00 Muži z nej šalejú: tieto triky ovláda len kráľovná orálneho sexu

Orálny sex – dve slová, ktorým žiaden muž nepovie nie. Existujú triky, ktoré ovládajú len skutočné preborníčky. Naučiť sa ich však môže každá šikovná dáma. Ktoré to sú? Čítajte ďalej... Zmena je život a platí to aj v prípade orálneho sexu. Skutočné „orálne kráľovné“ to vedia a doprajú svojmu partnerovi vždy niečo extra. Pri sexe sa vedia odviazať a niekedy aj riadne prekvapiť...

Očný kontakt

Keď si partneri pri milovaní pozerajú do očí, zvyšuje to pocit intimity a zážitok zo sexu je intenzívnejší. Máloktoré dámy však dôsledne dbajú o očný kontakt počas orálneho uspokojovania – väčšinou sa sústredia len na penis. Pohľad z očí do očí je pritom veľmi vzrušujúci a naviac zvyšuje vylučovanie „hormónu lásky“ oxytocínu.

Zakázané ovocie

Nahá žena, ktorá orálne uspokojuje muža ale nedovolí mu, aby sa s ňou maznal, je pre neho veľmi príťažlivá. Pohľad na ženské telo bude stupňovať jeho vzrušenie a je len na nej, ako dlho ho bude napínať.

Akustické prejavy

Vzdychy a stonanie rozhodne patria do orálneho sexu – okrem toho, že sú vzrušujúce, vytvárajú jemné vibrácie, čo sú dodatočné nové pocity pre muža. O to lepšie sa počúvajú, ak dáma pridá aj zopár komplimentov na adresu partnera a jeho mužskej pýchy.

Dráždenie celým telom

Mnohí muži si najviac užívajú orálny sex, spojený s ďalšou stimuláciou – partnerka zapája do hry nielen svoj jazyk ale aj prsty, vlasy, prsia a ďalšie časti tela. Dámy, ktoré striedajú orálnu stimuláciu so stláčaním, hladkaním a obtieraním, spôsobujú, že ich partner od vzrušenia takmer prestáva dýchať. Vo finále prichádza dokonalé vyvrcholenie – do úst, ne tvár, na bruško alebo na prsia.

Hrátky pre otužilcov

Jedným zo spôsobov, ako dostať muža do extázy, môže byť aj technika, v rámci ktorej si žena vezme do úst kocku ľadu, ktorá sa pomaly rozpúšťa a zároveň poskytuje svojmu partnerovi orálne uspokojenie. Ak je ľad príliš veľký extrém, môže sa namiesto toho len napiť studenej vody. Príjemný chladivý pocit, ktorý takýmto spôsobom dopraje penisu, môže striedať s vlnami tepla – stačí, ak sa napije horúceho čaju. P.S.: Chcete si vychutnať sex s vašou kráľovnou čo najdlhšie? Vyskúšajte tabletky na prírodnej báze Zerex Extralong, určené na oddialenie ejakulácie, ktoré sú voľne dostupné online. Tabletky Zerex odporúča sexuológ, nie sú návykové a môžete ich užívať aj dlhodobo.

predĺženie erekcie



orálny sex sexuológ zerex extralong
Magazín arrow
Magazín arrow