Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Okamžitá erekcia s rýchlym nástupom. Ako na to?

16.02.2021 00:00 Okamžitá podpora erekcie. Čo pomohlo vám?

Ťažkosti s erekciou? Problém, ktorý riešia milióny mužov na celom svete. Ide však o niečo, čo má, našťastie, riešenie. 

Na začiatok potrebujeme odhaliť korene problému pri jej dosahovaní alebo udržiavaní. Prečo sa vám rýchla erekcia vyhýba?

Problém s dosiahnutím erekcie

Aby sme dostali kvalifikovanú odpoveď na otázky v oblasti sexuológie, pozreli sme sa na názor odborníka. MUDr. Václav Urbánek, CSc. je uznávaný odborník v oblasti sexuológie a má viac než 27 rokov praxe v liečbe sexuálnej dysfunkcie. 

“Pri vzniku výrazných porúch stoporenia penisu, odborne povedané pri vzniku erektilnej dysfunkcie, sa môže uplatňovať celý rad rozmanitých príčin, ktoré sa v mnohých prípadoch rôzne kombinujú.” 

Jedná sa tak o faktory psychické (neistota z očakávania, partnerské, či manželské konflikty, nedostatok sebadôvery, stres, depresia, úzkosť). Ďalej môže ísť o faktory organické (tepenné, žilné), toxické (nikotín u silných fajčiarov, alkohol, iné návykové látky), vplyv ochorení ako cukrovka, zvýšený krvný tlak, stavy po operáciách, zápalové ochorenia pohlavných orgánov a podobne.

Erekcia a momentálne psychické rozpoloženie

Na dosiahnutie a udržaní erekcie vo veľkej miere vplýva aj psychika. Nervozita, stres, ale aj nedostatok spánku, môžu hrať v tomto prípade veľkú rolu a negatívne vplývať na celkový výsledok.

Ako na rýchly nástup erekcie?

#1 Urobte niečo pre zdravie 

Už malé zmeny životného štýlu vedia robiť zázraky. Ide o zbavenie sa zlozvykov ako fajčenie, či nadmerné užívanie alkoholu, nedostatok spánku a prebytkom stresu v živote. 

#2 Na veľkosti záleží

Nadváha a obezita oberajú o erekciu nejedného muža, zvážte redukciu váhy. Podstatnú rolu dokáže zohrať pravidelné cvičenie, najmä silové, a to aspoň trikrát týždenne. Účelu však pomôže aj polhodinová prechádzka denne. 

#3 Hovorte spolu

Vedci tiež odporúčajú komunikovať s partnerkou. Hovorte o tom, čo prežívate, o svojich predstavách a snoch v sexuálnej oblasti. Spokojnosť v sexe je pre erekciu dôležitá. Rovnako si vypočujte partnerku a jej predstavy, snažte sa o spoločný súlad a verte, že aj takáto komunikácia sa v budúcnosti postará o rýchly nástup erekcie.

#4 Podpora okamžitej erekcie

O rýchly nástup erekcie sa dokáže postarať aj prírodný doplnok výživy Zerex Klasik. Tisíce mužov už sa presvedčili o jeho kvalitách. Podporuje libido a chuť na sex, priaznivo vplýva na sexuálnu vitalitu, výkon a intímny život. Pomáha nadobudnúť zdravé sebavedomie. Užíva sa 60 minút pred pohlavným stykom. 

Zložky na prírodnej báze obsiahnuté v produkte majú priaznivý vplyv na kvalitu sexuálneho života, podporu pevnej erekcie a výkon muža v posteli. 

Kotvičník zemný podporuje sexuálnu túžbu a celkový výkon, priaznivo vplýva na normálnu hladinu mužského pohlavného hormónu. Maca peruánska pomáha udržiavať sexuálnu aktivitu. L-arginín pozitívne vplýva na zásobovanie organizmu krvou, pohlavných orgánov nevynímajúc, čím prispieva k pevnej erekcii.

Zerex® je laboratórne testovaný doplnok výživy schválený ÚVZ SR.



Magazín arrow
Magazín arrow