Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Odporúčanie pre erekciu a potenciu tvrdú ako kameň!

17.06.2014 00:00

Tipy, ktoré vám zaručia silnú erekciu a potenciu na každý deň...

Znova sme pri tom, kritérium mužnosti sa u mužov hodnotí taktiež i podľa sily erekcie. Chcete byť aj vy silným chlapom a dokazovať ženám, že ste skutočne muž so silnou a pevnou erekciou ako kameň? Pokiaľ áno, máme pre vás rady a tipy, ako na to.

Jedzte čokoládu

Odporúčame, aby ste jedli čokoládu. Avšak nie hocijakú, predovšetkým tú čiernu a nie celú tabuľku. Odvoláme sa na univerzitu v Kalifornii, ktorej veci zistili, že u ľudí, ktorí dennodenne príjmu menšiu kocku čiernej čokolády sa zlepší schopnosť prepúšťania ciev o takmer 12 percent. To znamená, že ak máte malé a úzke cievy, budete mať malé aj to, čo z vás robí chlapov. A to by ste určite nechceli, aby to tak zostalo.

Buďte obozretní pri jedle

Najmä čo sa týka množstva prijatého jedla tesne pred sexuálnymi radovánkami s vašou partnerkou. Odporúča sa hodinu až dve pred samotným aktom nejesť príliš veľa až do prasknutia. Pýtate sa prečo, veď predsa láska ide cez žalúdok? Je to síce pravda, ale ak to preženiete, váš žalúdok bude mať čo robiť a najviac krvi bude zameraných práve na trávenia v žalúdku a to nie je dobré. A práve táto dávka krvi môže chýbať na mieste, kde to budete potrebovať najviac, ak sa rozhodnete so svojou milou prežiť prekrásny intímny večer. Myslite na to vždy a prijmite primeranú dávku jedla, aby ste potom nemali problém s vašou pýchou v nohaviciach, nakoľko tá potrebuje nemalú dávku krvi na zväčšenie svojho objemu. Veď predsa nechcete zažiť hanbu v čase, keď to najmenej očakávate.

Kegelove cviky

V tomto smere je dobré sa spoľahnúť na to, čo je účinné a dobré aj pre vašu partnerku. Spoznali ste určite aj vy takzvané Kegelove cviky, ktoré ona využíva na zlepšenie a skvalitnenie pružnosti svojej vagíny. Prečo by ste ich nemali využiť aj vy? Sú účinné i medzi mužmi. Najlepšie je uskutočniť približne dvadsať až tridsať stiahnutí týkajúcich sa zadržania moču za desať sekúnd. Je dokázané, že až viac ako 40 percent mužov, ktorí praktizovali a využívali Kegelove cviky rovnako ako ich partnerka, zaznamenali zlepšenie čo sa týka erekcie, či potencie takmer po pol roku. Ako je možné vidieť podľa týchto zistení, nebolo to hneď, ale trpezlivosť ruže prináša a v tejto oblasti to platí obzvlášť.

Urobte so seba príjemnejšieho a srdečnejšieho človeka

Rovnako odporúčame, aby ste sa stali ľahším a slabším. Pokiaľ sa usilujete o to, aby ste mali svoju pýchu ako z kameňa, neostáva vám nič iné iba zo seba urobiť príjemnejšieho a srdečnejšieho človeka. Viacerí odborníci na sex sú presvedčení o tom, že veľa pánov, ktorí sa počas dňa viacej usmievajú, majú väčší úspech aj v posteli. Okrem toho zažívajú menej stresových situácií a napätia, čo im dodáva silu, silu do celého tela, do penisu nevynímajúc. Tak čo, ešte stále sa budete rozčuľovať nad úplne zbytočnými vecami? Pochopte už, že hnev vás nezbaví problémov, ale prinesie vám ešte ďalšie navyše, čo vážne môže ohroziť doslova váš život a život vašej pýchy v nohaviciach. Preto vám odporúčame, usmievať sa vždy a čo najviac. Skúste to už v najbližšom dni a uvidíte, že sa vám bude hneď ľahšie dýchať, bez zvýšeného tepu a krvného tlaku.

Zmeňte stravu

Mali by ste sa zamyslieť aj nad tým, čo dávate svojmu telu hneď na začiatku nového dňa. Siahnete po slaninke a klobáske s bielym pečivo, či radšej po zdravšej šunke, zelenine a celozrnnom pečive? Pravdou je, že vaše mužské telo si pýta poriadne raňajky, ale nezabúdajte ani na váš penis a na to, že jeho zdraviu, ako aj tomu vášmu celkovému prospieva vyvážená strava už od rána. Okrem toho vám odporúčame natierať si na raňajky džem z černíc. Prečo práve černice? Antokyány sa nachádzajú aj v tomto ovocí a sú výbornými antioxidantami, ktoré vaše telo veľmi potrebuje, aby bolo vitálne až do neskoršieho veku aj čo sa týka vášho nástroja tam dolu. Držíme palce...



slabá erekcia podpora erekcie
Magazín arrow
Magazín arrow