Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Najčastejšie erotické sny mužov a žien

Autor článku: redakcia Zerex.sk 15.08.2014 00:00 erotické sny mužov a žien

Ako je to s vami? Mávate bujaré erotické sny, so svojou nadriadenou, najlepšou priateľkou vašej partnerky, či s jej sestrou? Alebo vám partnerka spomína ustavične, že mala erotický sen s vami? Je pravdou, že všetci mávame erotické sny a tí čo tvrdia, že ich nemávajú, klamú. Hanbia sa priznať, že aj ony raz zlyhali, no iba vo sne. Ale premýšľali ste nad tým, čo vôbec značí samotný obsah erotického sna, ktorý sa vám prisnil uplynulú noc?

Zistite pravdu o vašich erotických snoch...

Bolo dokázané, že v samotných erotických snoch a predstavách sa za sexuálnymi nápadmi ukrývajú veci, ktoré majú v skutočnosti so sexom iba málo spojitosti, alebo s ním nemajú spoločné nič. Samotné sny nemusia ihneď značiť naše túžby a želania. Odborníci radia, že nemali by sme si ich vysvetľovať priamo a vždy tak, ako sa nám prisnili. Veľakrát (ak nie vždy) môžu odzrkadľovať iba naše obavy, či strach z niečoho. Ale zaručene platí jedno: erotické sny a predstavy využite na prelomenie stereotypu vo vašej spálni. Môžu byť výborným afrodiziakom!

Najčastejšie erotické sny mužov:

  • Sex s krásnou ženou na verejnom priestranstve - na WC, v parku, lese, aute, či na veľkej party.
  • Sex s oveľa mladšou alebo staršou ženou.
  • Sex s blízkou kamarátkou, či sestrou svojej partnerky.
  • Milovanie sa so ženou, ktorá chce svojho partnera zneužiť.
  • Vášnivejšie erotické polohy so svojou partnerkou.
  • Sex v trojici.

Najčastejšie erotické sny žien (možno aj vašich partneriek):

  • Neskúšané sexuálne polohy.
  • Bujarejší a vášnivejší sex so svojím partnerom.
  • Sex s bývalým milencom, s ktorým mala vzťah.
  • Sex s inou ženou, či sex v trojici.
  • Sex, pri ktorom sa partner usiluje skrotiť svoju milú.
  • Sex so slávnymi osobnosťami, napríklad hercami, modelmi, podnikateľmi, ... .

Ako môžu takéto erotické sny vplývať na váš život? Zamyslíme sa trošku viac nad touto otázočkou. Najlepšie bude, ak aj občas zatvoríte oči, aby ste odhalili svoje najtajomnejšie sexuálne žiadosti. Samotné erotické sny zobúdzajú a rozpaľujú zmysly! Pomôžu vám zistiť, čo vám chýba vo vašom vzťahu, respektíve čo chýba vám a čo chýba vašej partnerke.

Erotické sny vám dokážu zlepšiť intímny život, lebo vám pripomenú také rozkoše, ktoré ste ešte neskúsili a ktoré by ste mali rozhodne zapojiť do svojho milostného aktu (ak si chcete udržať vo svojom akte vzrušenie, vášnivosť a žiadostivosť). Vo sne je všetko dovolené, neexistujú zákazy a preto vám odhalia práve to pravé, čo vám v skutočnosti môže chýbať. Práve toto vám dodá novú silu a energiu, najmä po sexuálnej stránke. Ale niekedy môžu priniesť aj obavy, či strach z niečoho, čo nedokážete. Preto vyzývame, aby ste boli opatrní (aj vy, aj vaša partnerka) pri ich následnej interpretácii do reálneho života. Musíte sa naučiť s nimi žiť, pretože prvý, druhý erotický sen vás môže vystrašiť, ale tie ďalšie vám môžu napomôcť vo vašom „nudnom“ intímnom živote.  



Magazín arrow
Magazín arrow