Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Obriezka a nové prežitky v sexe: Odhaľte tajomstvá, ako to v skutočnosti je.

31.03.2015 00:00 obriezka

Ako muž ste istotne počuli veľa o tom, aký príjemný a nezabudnuteľný môže byť sex bez obriezky. Rovnako, že je prospešnejší a ponúka nezabudnuteľnejšie a vášnivejšie zážitky aj pre jej telo. Ale aká je skutočná pravda? Je to pravda alebo iba ďalší mýtus? Čo robí mužský penis bez obriezky a samotný intímny styk výnimočnejším pre obe pohlavia? Odpovede nielen na tieto otázky sa dozviete v dnešnom článku. 

Mužská pýcha a rozdielnosť ... 

     Štúdie hovoria o tom, že mužský penis je najväčším zo všetkých žijúcich cicavcov. Má však jeden obrovský rozdiel a tým je, že neskladá sa z kostí. Jeho stvrdnutie a pevnosť zabezpečujú tri valcovité útvary hubovitého toporivého tkaniva, odpovedajúce na erotické podnecovanie. Pri samotnom sexuálnom vzrušení sa tkanivo penisu naleje krvou a svaly vôkol ciev sa zmraštia. Takto je penis pripravený na pohlavný styk, nastupuje čarovná erekcia.

Ako je to u muža s obriezkou? 

Pokiaľ muž v detstve (najčastejšie už pri narodení) podstúpil obriezku, platí, že predkožku na žaludi penisu nemá. Tá mu bola odstránená chirurgicky. Platí, i keď šíria sa iné fámy, obriezka (aj jej neprítomnosť) nemajú zásadný, ale len parciálny (čiastočný) vplyv na samotné prežívanie sexuálnych prežitkov. V tomto smere skôr vzniká povinnosť mužovi, ktorý predkožku má, aby sa dostatočne staral o čistotu predkožky svojej pýchy v nohaviciach. Ak ju podcení, hrozí nepríjemná infekcia, ktorá môže spôsobiť až dočasný zákaz praktizovania sexuálnych radovánok.

Mužská obriezka, vykúpenie od sexuálnych problémov ... 

O mužskej obriezke sa popísalo toho veľa. Pravdou však je, že vzbudzuje u mužov rešpekt, pokiaľ sa majú rozhodnúť pre tento radikálny úkon. Ale nie sú to celkom oprávnené obavy. Jedná sa o jednoduchý chirurgický zákrok, ktorý navyše môže mnohým mužom aj radikálne pomôcť v ich intímnom živote a to aj hneď vo viacerých problémoch. Napríklad už aj čo sa týka hygieny. Obriezka značne pomáha udržiavať dlhšie hygienu a čistotu v okolí mužského pohlavného údu. Vedecké štúdie dokázali, že muži s obriezkou majú nižšiu pravdepodobnosť vzniku rakoviny penisu a tiež znižujú možnosť vzniku rakoviny ženských genitálií u svojej partnerky. Možno pre vás prekvapujúce zistenie, ale stojí za to sa informovať u svojho urológa, či je to pravda a ako to teda je.

Nárast výdrže a vášne ... 

Neviete, čo by ste mali nové skúsiť v posteli? Čo tak rozhodnúť sa práve pre obriezku? Chápeme, nie je to pre každému muža. Ale za pokus to stojí. Pokiaľ by ste sa dali nahovoriť na tento úkon, tak najlepšie až po rozhovore so svojou partnerkou. Dvaja to istotne zvládnete lepšie. A čo získate obriezkou? Rozhodne dlhšiu výdrž v posteli, pri každom intímnom akte a nemuseli by ste sa tak snažiť, ako doteraz len aby ste neboli skôr ako vaša partnerka. A pre partnerku každé takéto „snaženie“ môže byť postupne otravnou záležitosťou. Obriezkou získate menšiu citlivosť na žaludi a tým váš orgazmus bude vďaka obriezke odďalovaný. Žiadna predčasná ejakulácia vám hroziť v posteli nebude!

Okrem toho, obrezaný žaluď umožňuje dokonalejšie precítenie pôžitku v ženskom tele. Budete cítiť každé jedno trenie dvojnásobne (viacnásobne) silnejšie a lepšie, ako bolo tomu doposiaľ. Nehovoriac o krajších a dokonalejších prežitkoch, ktoré bude mať aj "vaša polovička". Nakoniec získate aj dokonalejší "výzor" tam dolu, pokiaľ si dáte dolu spodnú bielizeň.

Čo dodať na záver? Na Slovensku, ako aj po svete chodí čoraz viacej obrezaných mužských jedincov. Je tomu tak, pretože vedia, čo týmto radikálnym úkon získajú tam dolu. Snažili sme sa vám odhlaliť tajomstvo, ako to s obriezkou v skutočnosti je, či ponúka isté nové prežitky pre vás ako muža. Možno sme vám predostreli aj dôvody na to, aby ste popremýšľali nad tým, či je pre vás sex s obriezkou dostatočne dobrým na to, aby ste neskúsili sex bez nej. Len pozor na jednu a dôležitú vec. Toto radikálne rozhodnutie sa už potom nebude dať vrátiť späť. Poriadne si premyslite, či to skutočne chcete a čo vám vyhovuje viacej. Pokiaľ vaši rodičia už rozhodli za vás, nie je čo riešiť. Musíte už len v živote prijať to, čo máte a úspešne sa s tým vysporiadať. Ale nejedná sa o tragédiu, skôr naopak.



erekcia penis sex obriezka vášeň
Magazín arrow
Magazín arrow