Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Časti tela podľa Kámasútry – nohy

Autor článku: redakcia Zerex.sk 20.06.2014 00:00 Časti tela podľa Kámasútry – nohy

I nohy sa v Indii pokladali za erotickú oblasť. Na mnohých drobnokresbách sú vyobrazení indickí panovníci, ktorí skúšajú pohlavné radovánky s niekoľkými ľuďmi. Vladári pri tomto spôsobe svojimi veľkými palcami na nohách stimulujú klitorisy dvoch zo svojich manželiek, či súložníc. Indické ženy si maľujú na nohy príjemné ornamenty, obliekajú si blýskavé a cengajúce retiazky na členky a farbia si nechty na palcoch nôh.

Starostlivosť o nohy

Starostlivosť o nohy je významným krokom smerujúcim k tomu, aby ste sa aj vy cítili dobre. Pokladajte sexualitu za jednu zo svojich slobôd a rozhodnite sa pre také topánky, ktoré vám dajú možnosť, aby ste dokázali nohami vyjadriť svoju životnú silu. Nespútavajte prirodzený tvar svojich dolných končatín.

Nohy – svoje alebo partnerove, alebo partnerkine, musíte maznať a rozmaznávať. Starostlivo a pedantne ich ochraňujte horúcim kúpeľom a následne dobrou masážou. Pri takomto relaxe naberiete nové telesné a duchovné sily.

Umývanie dolných končatín je aktivita, ktorá značí odpustenie a prijatie toho druhého, nakoľko sa ňou charakterizuje očista od zlých krokov po zlých cestách vášho života. Vyčistite si päty pemzou. To je spôsob, ako odstránite starú stvrdnutú a zrohovatenú kožu. Pokožka na pätách bude ihneď mäkká a poddajná.

Pri chôdzi, alebo aj pri tanci v tráve bosými nohami môžete vyskúšať vnímať a preciťovať svoje prepojenie s pevnou zemou. Usilujte sa chodiť iným spôsobom, ako doteraz. Nedávajte na zem ako prvé päty. Je to neobratné a nedokonalé. Najskôr sa dotknite zeme prstami svojich nôh a prednou časťou chodidiel. Pri takejto tichej, jemnej a zmyselnej chôdzi sa viacej precvičujú lýtkové svaly.

Na záver ešte jedna rada

Odpustite svojim nohám všetky ich chyby a nedostatky. Krása, to nie sú len tvary a obrysy, krása má pôvod viac v ladnosti, s ktorou sa pohybujete. Na dobré precvičovanie svalstva nôh je adekvátne plávanie, jazda na bicykli alebo tanec. Pevne veríme, že sme vám naším odhaľovaním postupne všetkých častí napomohli spoznať a objaviť na svojom tele to, č ste ešte nevedeli. Veríme, že budete pristupovať k vášmu telu a všetkým jeho častiam už inak ako doposiaľ. Prajeme vám veľa chuti pri objavovaní tajomných zákutí nielen svojho tela, ale i tela svojej milovanej osoby.

Zerex - zvýšte si libido



predohra vzrušenie rozkoš pohlavný styk
Magazín arrow
Magazín arrow