Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Nuru masáž: Vlhká rozkoš, o akej ste ani nesnívali. Doprajte si ju.

04.02.2019 00:00 nuru masáž

Tajomný názov ukrýva erotikou nabitú masáž, ktorá má svoju domovinu v Japonsku. Akým spôsobom sa postará o vašu rozkoš a čo by ste mali o nej vedieť?

Pravú masáž môžu v podstate rovnako ako v prípade tantra masáže vykonávať len certifikované masérky, ktoré vedia ako na to. Masérka najskôr na posteľ roztiahne latexové prestieradlo, na ktoré si ľahnete. Obidvoch vás natrie špeciálnym nuru gélom, vďaka ktorému sa budete po sebe zmyselné kĺzať. Kto to ešte neskúšal, nevie si to predstaviť. Nuru gél má veľmi ďaleko od lubrikačného gélu, takže s ním ho vôbec porovnávať nemusíte.

Nuru masáž môže byť tým pravým pre páry, ktoré potrebujú okoreniť svoj milostný život. Svojou povahou sú masáže dôverné a preto môžu zlepšiť vzájomné emocionálne spojenia. Slovo nuru pochádzajúce z japončiny dokonale vystihuje podstatu masáže: nuru čiže “klzký”. Jej hlavným princípom je totiž uskutočňovanie masáže a privádzanie slastných pocitov kĺzaním tela o telo, a to pomocou nuru gelu.

Ten, kto vedie masáž (masérka alebo masér), pripraví lôžko natiahnutím prestieradla, napríklad latexového. Rozdiel oproti klasickej masáži spočíva v tom, že nielen “masírovaný” bude mať na sebe masážnu tekutinu. “Nuru gel” bude nanesený na vás oboch, aby bolo možné zmyselné kĺzanie tiel a čo najväčší telesný kontakt. Másaž je následne vykonávaná akoukoľvek časťou ľudského tela o telo prijímateľa masáže.

Čo je nuru gél?

Táto bezfarebná tekutina bez zápachu, vyrobená z morských rias s názvom Nori. Umožňuje telám, aby sa o seba treli a plynulo po sebe kĺzali bez toho, aby sa nepríjemne lepili. Nuru masáže sú tiež užitočné pre relaxáciu svalov a hydratáciu pokožky, pretože nuru gél je jedným z najviac zvlhčujúcich gélov.

Ako na nuru masáž?

Prvým krokom by mala byť sprcha alebo spoločný kúpeľ, po ktorej sa však nebudete utierať. Keď už budete mať gél na svojom tele, budete prekvapení jeho príjemnosťou. Následne masérka začne s masážou. Je potom len na vás, či chcete, aby masírovala tlakom celé telo alebo po kúskoch. Aj napriek tomu, že účelom nuru masáže by primárne nemal byť sex, pri takom extrémnom vzrušení je priam nemožné ukončiť ju bez vyvrcholenia.

Hoci erotický ráz tejto masáže je nepopierateľný, Japonci ju vnímajú aj ako duchovnú cestu umožňujúcu nové spojenia. Vďaka nej je možné odbúrať stres, a prevziať kontrolu nad vlastnou úzkosťou.

Ako si urobiť vlastnú nuru masáž v domácom prostredí?

Vyžaduje to síce prípravu, ale výsledok bude určite stáť za to. Postačí vám pripraviť si lôžko, ktoré môže byť pokojne vytvorené aj na zemi. Pokryť by ste ho však mali prestieradlom, ktorému nebude prekážať masážna tekutina. Hoci v špecializovaných obchodoch by ste kúpili aj nuru gél, postačí vám aj kokosový alebo mandľový olej. Ich vôňa je príjemná a tiež vám umožnia kĺzať telom po tele.

Základom nuru masáže je použitie celého tela na masírovanie, tak smelo do toho. Kontakt pokožky s pokožkou je príjemný samo o sebe. Keď vykonávate masáž doma, pokojne partnerku vyzvite, aby sa otočila. Celotelová masáž sa vďaka tomu stane neuveriteľne vzrušujúca. Nevynechajte najcitlivejšie časti tela a venujte zvláštnu pozornosť aj bradavkám či ďalším erotogénnym zónam.

Potom, čo ste si užili masáž kĺzaním tiel, začnite sa dotýkať svoje najcitlivejších častí tela rukami. Udržujte uvoľnený a jemný dotyk, a môžte sa tak pripraviť aj na plynulý prechod do milovania. Výhodou kokosového alebo mandľového oleja je, že sú úplne jedlé. Takže neváhajte a použite aj ústa na potešenie vašej milenky.

Lepšie ako sto ráz počuť je však raz vidieť, a preto si pozrite jedno z našich videí, kde máte možnosť vidieť vzrušujúcu nuru masáž na vlastné oči:



vzrušenie rozkoš dráždenie
Magazín arrow
Magazín arrow