Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Nuda a stereotyp v posteli: Pozor, ničia vzťah!

12.05.2015 00:00 nuda

Trápi aj váš vzťah a intímny život nuda a stereotyp? Niet sa čo čudovať. Podľa štatistík je najčastejšou príčinou hádok (ba až rozchodu), práve nuda a stereotyp v bežnom partnerskom a intímnom živote. Zoznámte sa s tým, čo môže spraviť nuda a stereotyp po rokoch aj vo vašom vzťahu, ako aj v posteli ...

 Nefungujúci vzťah ohrozuje "kvalitný" sex

Pokiaľ to nefunguje v bežnom živote, inak tomu nebude ani v posteli, respektíve v intímnom živote. Neverte tomu, čo sa už dávno hovorí: „Až sexom po svadbe ožije každý vzťah“. Častokrát práve opak býva pravdou. Ak samotný sex a intímny život nezačnete žiť už pred svadbou, nebudete vedieť, ako vám vyhovuje štýl milovania a či si navzájom  v posteli s nastávajúcim partnerom vôbec vyhovujete. Pokiaľ zistíte až po svadbe, že vám partnerka (partner) nesedí, nudíte sa s ním v posteli, problém je na svete. A to nie hocijaký.

Ak budete uprednostňovať osobnú kariéru, alebo ak budete mať časté problémy s erekciou alebo si zabudnete z času na čas okoreniť svoj sexuálny život, napríklad prevlečením  seba alebo svojho penisu do sexi kostýmu, bude viac než isté, že vaša partnerka bude vyhľadávať zmenu inde a to mimo vašej postele.

Nové trendy dokážu "milo" prekvapiť

Nie je nič výnimočné, ak sa po dovŕšení 50. roku veku veľa mužov rozhodne vyhľadávať „mladšie“ ročníky na radovánky. Dôvod je jednoduchý a jasný. Doma muži nedostanú to, po čo túžia. Sú obklopení partnerkou, ktorá má časté depresie, migrény, obavy z menopauzy a nemajú záujem o moderné techniky, či technológie.

Nové trendy platia aj pre intímny život. Doba sa neustále vyvíja a to, čo bolo „in“ pred niekoľkými rokmi, už dnes nemusí byť moderné. Nezaháľajte a vzdelávajte sa každý deň, aj keď ste vo vyššom veku. Oddajte sa hudbe a zväčšite svoje rozhľady a výhľady do budúcnosti. Takto by ste mali udržať svoju pozornosť jednak vy ako muž u svojej partnerky, ako aj vaša partnerka u vás. Pravda je taká, že všetko nové vie prekvapiť jednak muža, ako aj ženu a získa si záujem oboch. Váš osobný a intímny život ožijú, to si môžete byť istí.

Zabúdať by ste nemali ani na rôzne zvodné praktiky alebo hračky pre dospelých na spestrenie erotických chvíľ.  Vhodné sú aj hry, ktoré budú vyhovovať vám obom. Život je predsa dosť krátky na to, aby ste sa nudili a neskúsili všetky zaujímavé erotické praktiky vo vašej posteli.

Intímny život so stereotypom a s nudou nemusí byť vôbec jednoduchý a zaujímavý. Preto by ste ho mali čo najskôr zmeniť a spestriť si ho. Ak sa vám ho však nedarí zmeniť, skúste niektorý z výživových doplnkov pre mužov na prírodnej báze a bez predpisu.



milovanie sex erotické praktiky
Magazín arrow
Magazín arrow