Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Zdravie

Má váš partner nízke libido? 3 tipy, ako mu môžete pomôcť

Autor článku: redakcia Zerex.sk 13.02.2020 00:00 nizke-libido

Vyskúšali ste klišé v podobe sexy bielizne, kúpiť erotickú hračku a vyhnať deti do kina, no nič nezaberá? Na vine môže byť nedostatok libida. 

Nedostatok chuti na sex nie je u mužov až tak výnimočná vec. Keď sa však pomaly stáva pravidlom a vaše uspokojenie je odsúvané “na neurčito”, je čas zistiť viac a začať tasiť účinné zbrane. 

Čo stojí za stratou záujmu o sex?

Testosterón

💡 Za nedostatkom libida stojí najmä kľúčový mužský pohlavný hormón testosterón, ktorý reguluje u mužov energiu, silu, zdravie a množstvo ďalších procesov. Kým v mladom veku je jeho produkcia na svojom vrchole, s pribúdajúcim vekom je ho stále menej a menej.

✅ Povzbudiť v mužoch libido, je možné hneď niekoľkými spôsobmi:

  1. Cvičenie - je to jeden z najlepších spôsobov, ako zabezpečiť vitalitu, a tiež podporiť tvorbu testosterónu. Najúčinnejšie sú pritom silové cvičenia so zaťažením; 
  2. Minimalizácia stresu - toto je v súčasnosti neľahká, no nie nemožná úloha. Odbúrať stres je možné práve cvičením, relaxáciou alebo meditáciami. Tvorba stresových hormónov má nielen vplyv na zníženú produkciu testosterónu, ale môže ovplyvniť aj prírastok váhy a ukladanie škodlivého telesného tuku okolo dôležitých orgánov;
  3. Prírodné afrodiziaká - niektoré rastliny používané stovky či tisícky rokov majú moc prebudiť v mužoch chuť na sex, dokonca podporiť ich sexuálny výkon. Jedná sa najmä o kotvičník zemný, macu peruánsku, ženšen. 

Tip:

✅ Podporu z prírody môžete svojmu partnerovi poskytnúť vo forme certifikovaných tabletiek na prírodnej báze Zerex Klasik. Tie v sebe spájajú vysoko koncentrované zloženie z týchto rastlín a dôležitých aminokyselín. Zložky obsiahnuté v Zerex Klasik priaznivo ovplyvnia pevnú erekciu a celkový výkon muža v posteli.

Erektilná dysfunkcia

💡 Aj dlhodobé problémy s erekciou môžu stáť za nedostatkom libida. Muž môže zažívať stres či obavy o erekciu, ak v minulosti zažil neúspech v uspokojení partnerky. Za obavami môžu byť aj vysoké nároky partnerky (najmä žien, ktoré sa pokúšajú otehotnieť). Dôležitá je najmä vzájomná komunikácia partnerov.

Tip: 

✅ O výkonnosť aj dostatok libida v každom veku sa môže postarať Zerex Ultragold. Je určený mužom snažiacim sa o potomka, a rovnako aj pre seniorov. Pri dlhodobom užívaní (viac ako 3 mesiace) priaznivo ovplyvní kvalitu erekcie, spermií a normálnu hladinu testosterónu. 

Ďalšie príčiny nízkeho libida u mužov

  1. Lieky - rôzne medikamenty môžu nepriaznivo ovplyvniť libido, najmä antidepresíva, lieky na krvný tlak; 
  2. Alkohol - nadmerná konzumácia môže doslova obrať muža o sexuálny apetít; 
  3. Obezita - je spojená so sexuálnymi dysfunkciami, najmä so schopnosťou dostatočnej erekcie počas celého styku;
  4. Predčasná ejakulácia - podobne ako u erektilnej dysfunkcie, neúspech v podobe predčasného vrcholu môže muža odradiť od pokusov o sex s partnerkou v budúcnosti. 

Tip: 

✅ S dostatočnou výdržou a predĺžením styku môže partnerovi pomôcť Zerex Extralong, doplnok výživy na prírodnej báze práve na tento účel. Vďaka obsahu afrodiziák (kotvičník zemný, maca, ženšen, pestrec mariánsky) podporuje libido a zvyšuje chuť na sex. Môže pomôcť zbaviť sa strachu z predčasného vyvrcholenia, posilniť mužnosť aj sebavedomie. 

 

Prečítajte si aj o skvelých receptoch na afrodiziakálnu večeru na nakopnutie libida:



nízke libido zvýšenie libida
Magazín arrow
Magazín arrow