Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Nezabúdajte, pocity sú vo vzťahu rozhodujúce

Autor článku: redakcia Zerex.sk 02.07.2014 00:00

Zamyslíme sa tentoraz nad tým, pokiaľ nie ste ako partner vašej žene oporou v situáciách, keď je smutná a zarmútená, dokáže byť takáto žena skutočne veselá? Odpoveď je jednoznačná - určite nie. K ozajstnému šťastiu žena potrebuje vstúpiť do studne, zbaviť sa zovretia a stresu, uzdraviť traumy, citovo ožiť. Toto je bežný, spontánny proces a je veľmi efektívny.

Ak má byť žena skutočne šťastná, musí sa ponoriť do svojej studne...

Pokiaľ chcete prežívať priaznivé pocity radosti, lásky, dôvery a vďaky, mali by ste neustále a opakovane pociťovať žiaľ, strach, zlosť a smútok. Ak sa žena ponorí do studne, oslobodzuje sa od nepriaznivých a nevhodných pocitov.

Rovnako aj vy ako muž potrebujete upraviť nepriaznivé a nevhodné pocity s cieľom prežívať i tie priaznivé a vhodné. Pokiaľ sa vrátite do jaskyne, je ten správny čas v pokoji usmerniť nepriaznivé pocity. Ak však ženina vlna rastie, je pokojná a šťastná s tým, čo práve má a čo je vôkol nej. Pokiaľ však vlna padá, začne pociťovať, čo stratila.

V čase, keď sa cíti v poriadku a dobre, vidí vo svojom živote predovšetkým jeho lepšie stránky a podoby. Ak však klesá, nevidí všetko tak priaznivo a pozitívne, upriamuje pozornosť práve na to, čo v živote nemá a čo jej chýba.

Ak žena smeruje nahor, vidí všetko, čo ju v živote robí spokojnou a šťastnou. No pri ceste smerom ku dnu pozoruje len nenaplnené a holé miesta. Všetko, čo nevidí pri stúpaní, si pozornejšie a sústredenejšie všíma pri klesaní na dno studne.

Záverom nášho článku chceme zdôrazniť, že si ako muž musíte uvedomiť to, že aj vaša partnerka je ako vlna. Inak nebudete môcť byť tou správnou oporou pre ňu. Nebude schopní porozumieť tomu, že aj keď sa veci z vonkajšieho pohľadu vylepšia, na druhej strane sa vzťah môže až príliš sťažiť. Buďte takým mužom, či partnerom a milencom, ktorý bude neustále pamätať na túto skutočnosť a odlišnosť. Budete schopný darovať svojej milovanej dostatočnú lásku, ktorú dostane ako odmenu za svoj postoj a práve v tej chvíli, keď ju najviac vyžaduje. Uvedomujeme si, že naša teória bude pravdepodobne jednoduchšia ako samotná prax a reálny život vo vašom vzťahu.

Nebojte sa toho. Je potrebné sa tomu priučiť ako je to pri všetkom. Následne budete môcť vaše poznatky a skúsenosti aj vhodne praktizovať predovšetkým vo svojom vzťahu, či zväzku. Želáme veľa šťastia a predovšetkým pevné nervy, ktoré zaiste budete dennodenne potrebovať...



o ženách o mužoch láska
Magazín arrow
Magazín arrow