Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Nevera vo vzťahu nie je len o sexe! Pozrite sa, čo všetko sa počíta.

Autor článku: redakcia Zerex.sk 26.12.2016 00:00 Nevera vo vzťahu nie je len o sexe! Pozrite sa, čo všetko sa počíta.

Keď sa povie nevera, tak si väčšina z nás hneď predstaví sex. Sex však ani zďaleka nie je jedinou formou nevery, po ktorej by ste sa mali báť o svoj vzťah.

Pracovný manžel

Jedna vec je mať v práci blízkeho priateľa, ktorý vám svojou prítomnosťou pomáha prežiť 8-hodinový pracovný čas i cholerické výkyvy nálady vášho šéfa. Iná vec je mať v práci priateľa, ktorému so všetkým zverujete. Netrávite pritom spoločný čas len v práci, ale chodíte spolu aj na obedy či pivko po práci. Z takéhoto priateľstva sa veľmi ľahko potom môže vykľuť niečo viac, takže ak nič viac nechcete, držte sa na uzde.

Online flirt

Internet je jednou veľkou príležitosťou na neveru. Cez sociálne siete môžete flirtovať so svojimi kamarátmi či úplne cudzími chlapmi. Je to možno spôsobené tým, že flirtovanie a akékoľvek intímne narážky je jednoduchšie ako pri osobnom stretnutí. Človek sa tak nehanbí. Nikde však nie je napísané, že nejde o neveru.

Aféra cez mobil

Mobilné telefóny sú dnes súčasťou našich životov. Myslite však na to, že ak si každých päť minút kontrolujete Facebook, výrazne to kazí atmosféru vo vzťahu. Skúste sa zamyslieť nad tým, kedy ste naposledy mali spoločnú večeru bez telefónu. Alebo si užili sex bez zapnutých dát a rozrušenia, keď vám pípne Messenger. Ak dáte “četovaniu” s kamarátom prednosť pred svojím partnerom, máte aférku! Pozor na to, aby neprerástla v niečo hlbšie.

Príliš dobrý najlepší kamarát

Nie, nie je nič zlé na tom, ak máte kamarátov mužského pohlavia. Ani na tom nie je nič zlé, ak máte najlepšieho kamaráta muža. Je jasné, že ho zrejme poznáte už od detstva, všetko mu hovoríte a spoločne si radíte. Všetko je v najväčšom poriadku, ale len v tom prípade, ak ste schopná zoznámiť svojho najlepšieho kamaráta s vaším partnerom.

Nech si už totiž myslíte čokoľvek, ženy svojich mužov najčastejšie podvedú buď s expriateľmi, alebo najlepšími kamarátmi.



nevera
Magazín arrow
Magazín arrow